Vårfärger

Idag har jag äntligen tagit med kameran till skogen och tittat till tillgången på vår. Den är knapp men visst finns det spår efter den! Solen har strålat från en klarblå himmel och det var riktigt varmt och skönt i backen där jag hittade dessa vackra strån!

Från att dagligen fotograferat har jag inte använt kameran på flera månader och det känns inte alls roligt! Så idag har jag verkligen njutit! Nu vill jag ut igen…och alltid…och fotografera precis hela tiden igen! Jag älskar denna förmån som jag faktiskt har! :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Madde - Vilka härliga bilder.Visst längtar man till våren och alla tecken gör en så glad:)mars 7, 2011 – 7:46 f m

becca - Härliga :)mars 7, 2011 – 5:30 e m

Liisa - Oooh, va härligt att våren är på väg. Här uppe i norr är det plusgrader och snön börjar försvinna sakta men säkert:)mars 8, 2011 – 3:25 e m

SAn - Alla dina bilder är så vackra! Och färgerna, underbara!mars 8, 2011 – 5:44 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*