Viktigt för mig!

Mina älskade kissar är väldigt viktiga för mig så det var ett enkelt tema idag! :O)))
Tufsen, blåmaskad Helig Birma, på första bilden
Vippan, brunmaskad Helig Birma på andra bilden!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Karinsfotoblogg - Dom är fantastiskt fina dina kissar!

Ja, visst hade det varit härligt om krokusarna hade varit fotade i år! Men det lär nog dröja ett litet tag till innan snön försvunnit och krokusarna kommer upp. Jag har däremot fotat vintergäck i år men dom är inte så fina…

Imorgon hoppas jag dock på att få fota Kamelior fast det blir ju inomhus och är inte riktigt samma sak 😀 Som att få slänga sig raklång ner på backen med macrot menar jag…

Ha en fin vecka!
krammars 15, 2011 – 2:47 e m

Erik "Semlan" - Allt levande är viktigt, gäller helt klart katter (som jag gillar).
Saknar min katt Dessan, så kanske blir det snart ny katt. :-)mars 15, 2011 – 3:43 e m

tufftjejlukardiesel - Vilka fina katter du har Djuren man har är viktiga jag har 2 hundar självmars 15, 2011 – 4:09 e m

becca - Oh vilka fina blåa ögonmars 15, 2011 – 4:20 e m

Evelina - Åh va söt katt=) Vad heter den?=)mars 15, 2011 – 4:38 e m

eline -fotozi.blogspot.com - Tittar in på din blogg då och då, och jag gillar dina bilder! :) Inte minst dina vackra kattbilder (är också kattfantast)!
Kram från Elinemars 15, 2011 – 5:38 e m

Karolina - Åh, vilka fina! 😀mars 15, 2011 – 6:39 e m

Fotograf MissJeni - dom har så fina ögon :)mars 15, 2011 – 8:11 e m

Adine - Otroligt söta katter! :)mars 15, 2011 – 8:49 e m

Kerstin - Åh, jag förstår dig. De är så fina, det bästa som finns är att köra ner näsan i pälsen och gosa loss lite. :)mars 15, 2011 – 11:27 e m

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - Katterna är det viktigaste i livet :) Men hade du inte tre förut? Vi har precis tagit hand om en omplaceringskatt så nu har vi 4 underbaringar här hemma! =) Krammars 16, 2011 – 1:37 f m

Evelina - Sv: haha jag missade bara det…
fast jag skulle endå rekommendera att ha svart text, det kan vara lite ansträngande att läsa den i den färgen du har=)mars 16, 2011 – 2:24 e m

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - TACK för de värmande orden!! Jag är själv väldigt glad över att ha den egenskapen eller vad man ska säga. Jag är sååå glad att jag inte behandlar djur som skit eller tycker att de inte är något värda. De är ju kännande varelser precis som vi!! Vet inte om du läste att Baloo skulle avlivas för att de inte hade tid för honom? Fruktansvärt! Men ännu mer fruktansvärt är det nu när jag fått reda på hela sanningen genom en vän som har gemensamma bekanta med denna familj. Tydligen har de gjort sig av med en katt till och en hund också!! Allt pga att katterna rivit ena barnet! Nu får alltså inte katter ens försvara sig längre utan att ägaren vill ta död på den! Vilka hemska människor det finns.. jag hoppas för allt i världen att de inte skaffar nya djur nu och tror att de inte ska försvara sig. Baloo är verkligen världens snällaste o goaste katt!! Tydligen har han inte fått nåt gos eller nåt i sin gamla familj heller. När han kommit för att gosa har de bara lyft upp honom o slängt iväg honom :( VARFÖR skaffar man djur?! Jag är väldigt mån om att ge honom massa gos o kärlek nu, vi lyfter upp honom hela tiden o han spinner högre än ett ånglok! Han kommer hela tiden o kelar, åh så mysig han är! Jag är väldigt glad att han inte ens är tre år, för då vet jag iaf att han inte fick leva störren delen av livet hos de.

Åh va mysigt med kattungar! Ser fram emot bilderna sen! =)

Kramarmars 16, 2011 – 2:38 e m

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - O ja, visst är han vacker! En riktigt stor och ståtlig herre! Älskar hans bruna färg! Dock har jag inte riktigt fått till färgerna på bilderna (är ju värdelös på färgbilder som jag sagt tidigare;)), han är mer brungrå än rödbrun :) Men lika vacker för det såklart! =) kramarmars 16, 2011 – 2:42 e m

Ullis - Så underbara! :)mars 16, 2011 – 10:34 e m

Felix - Gud vad söta.mars 21, 2011 – 3:43 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*