A’la Foto: Mattes ässkade Tufsen!

Tänk om jag lyssnat på veterinärerna för cirka fyra år sedan. Tufsen var så sjuk så de ville att hon inte skulle finnas längre! Jag blev så förbannad på dem på den stora djurkliniken vi har här i Linköping. Som om detta inte var nog så spred de hur dödssjuk hon var så ingen veterinär i hela Linköping ville hjälpa henne! :O(

Det var en veterinärklinik utanför Linköping som heter Norsholms djurklinik som tog hand om henne och såg till att hon fick den omvårdnad hon behövde och tog hand om henne med den kärlek som en veterinärklinik ska göra! Nu har det som sagt gått fyra år ungefär och hon har under dessa fyra år mått förträffligt bra! Faktiskt mycket bättre än hon någonsin gjort! Tänk om jag lyssnat på de kunniga…då hade hon inte fått dessa år….

Hon är min ässkling och så speciell! Hon ligger alltid i min famn på natten och vi sover så hela natten! Och nu har hon också börjat med att sova på min axel när jag sitter upp! Ett liv utan henne är inget liv och jag är sååå tacksam för att hon finns i mitt liv…att hon mår bra…

Jag har gjort iordning hennes lilla hörn på min hemsida med favoritbilderna från de tre senaste åren och det blev en del. Det fick inte bli för många och det var ett svårt urval! De som är i detta inlägg fick inte vara med…så hård konkurrens var det! :O)

Ni som gillar mina kattbilder, ni som tycker Tufsen är vacker…ni som vill se fantastiska porträtt på en helt underbar, gudabenådad kisse uppmanar jag gå in och titta på alla bilderna på hemsidan!

www.alafoto.se -> portfolio -> päls & tassar -> Tufs

Ni får gärna berätta vilken som är er favorit. Under bilden finns ett nummer så det är bara att uppge det till mig!  Skulle vara så roligt! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
becca - mars 23, 2011 - 8:13 f m

Alla närbilder är helt fantastiska! Men från hemsidan tyckte jag verkligen om 32.

Claus Petersen - mars 23, 2011 - 8:37 f m

The eyes on that cat is just amazing!

Fotograf Matilda Bäcker - mars 23, 2011 - 9:04 f m

Skönt att du gick på dina instinkter istället för vetrinärernas! Så oerhört söt kisse! :)

Malin | This is me - mars 23, 2011 - 10:44 f m

Så söt. Underbart blå ögon!/Malin

FotoOgDesign - mars 23, 2011 - 2:35 e m

Vakkert! :)

Sofia - Hildas hem - mars 23, 2011 - 3:24 e m

Jag trillade in av en slump här och jag måste säga att jag hänfördes av dina fantastiskt fina bilder! Och vilka underbara katter! Massor av vackert att titta på. :)

Ha en fin dag!
//Sofia

Lotta - mars 23, 2011 - 4:43 e m

Helt otroliga kattporträtt
Vilka blå underbara ögon
Såååå snyggt fotat.
Du är fenomenal…
Kramizzzzz

Ullis - mars 23, 2011 - 7:00 e m

Måste genast in och kika. :)

Lotta - mars 24, 2011 - 10:51 e m

Underbar katt !
Vackra bilder !

lisaa - mars 26, 2011 - 11:29 e m

åh, jaaa! katter är ett par fantastiska djur. Lekfulla, ivriga och bara så kelna. Man vill att de aldrig ska försvinna från en! Läste precis om händelsen med din katt. Tack och lov för att kissemisen är i livet nu! Jättevacker katt. Har alltid önskat att få ta på en birmakatt. Pälsen verkar skön att ta på! Ha det fint, du kattälskare! :)

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - mars 27, 2011 - 9:23 e m

Men HUUUR kan en veterinärklinik få bete sig så?? Usch! Jag går inte till den klinik vi har här i Västervik, vi åker till Gamleby 2,5 mil utanför stan. De i stan har inte gott rykte. Veterinär är man väl för att man är djurvän? Verkar inte alltid så tyvärr.. :(

Jättevackra bilder som alltid!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*