Mitt ljus


Tufsen är ljuset i mitt liv. Just nu är hon också väldigt svartsjuk men jag hoppas det ska ge sig…snart!

,

16 svar till “Mitt ljus”

  1. O detsamma till dig, glad att det finns fler djurvänner! <3 Nej folk måste verkligen börja kastrera sina utekatter, både honor och hanar. Jag läste på PETAs eller Djurens rätts sida att varje lösspringande hankatt är "skyldig" till minst 74 kattungar om året! Jösses. Min äldsta hona tog vi när hon var kattunge och hon skulle avlivas (verkade dock bara vara ett tomt hot när vi väl kom dit) och deras hona (mamman) fick minst en kull om året och deras svar på varför de inte kastrerar var "Vi har ju ingen hankatt". Hm.. uppenbarligen hittar hon ju någon annan hankatt, hur dum får man bli? Kan bli vansinnig på folk ibland!!

    Hoppas det går bra med kissebebisarna! Hur funkar det, har du hem till de innan eller börjar letandet nu? 🙂 Kram!

  2. Tack! 😀
    Hoppas vödret blir finare! Här är det bara dökallt och har regnat i två dagar nu, inget kul att va ute då. Hoppas solen kmr fram 🙂

    Dina katter är så fina 🙂 Hoppas det går bra med bebisarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *