Kattungarna 3 veckor


Kattungarna fyllde ju tre veckor igår, onsdag, och jag glömde lägga in bilder på dem så här kommer dubbla bilder idag! De två första bilderna är på tjejen och hon är helt GALEN!!! Hon vill bara klättra ut till mig och spana på omgivningen och göra ny mark! Vara inne hos mamma när hon är vaken är SKITTRÅKIGT!!!

De två nästkommande är på pojken. Han är motsatsen till tjejen. Vill inte alls ut i världen och se sig omkring utan trivs görbra på rygg med magen upp i luften och bara se bedårande söt ut!

Sedan försökte jag mig på en liten syskonbild och här syns det verkligen vad för personligheter de har. Tjejen är tuff och vill ut i världen och pojken vill bara hem i tryggheten! :O))

De är alldeles LJUVLIGA mina små söta kisseungar! :O))

, , ,

10 svar till “Kattungarna 3 veckor”

  1. Men gud vilka sötnosar! Usch och fy, dessa kan man ju inte kolla på, då kanske min lilla honkatt bara råkar smita ut en sväng..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *