Den stora dagen är här!

För min goda vän Helena och hennes blivande man. Det är deras bröllopsdag och jag har blivit tillfrågad om jag vill föreviga deras dag och självklart vill jag det! De vill dessutom att jag ska sjunga på vigseln så det blir dubbel ära för mig!! :O))

Vigseln var tänkt att ha på Omberg men väderprognosen ser inte så god ut så de har fått ändra det i sista stund till Stadshuset i Vadstena. Vi hoppas ändå att bilderna kan tas utomhus och med vilja och tur så ska nog vädret stå oss bi! :O)) Jag har preparerat dem med paraply, stövlar och god vilja så lite regn stoppar oss inte! ;O)För min del rent sångligt är det skönt att det är inomhus i en lokal med bra akustik även ifall det varit roligt och lite annorlunda med en vigsel utomhus! Det ska bli såå roligt!! :O)

Jag önskar er alla en riktigt skön helg!!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Jörgen - Lycka till med fotandet och sången :-)september 6, 2008 – 12:24 f m

luhluu - jättefint kortseptember 6, 2008 – 11:29 f m

Mattias Wirf - Lycka till :) Jag gifte mig också utomhus, vid en fäbod i Fryksås norr om Orsa i Dalarna, det var jätefint men regnet hängde i luften.september 6, 2008 – 12:12 e m

Kattis - Väntar och väntar på att få höra hur det gick med bröllop och sång, och se vackra bilder! :) Letar runt på nätet efter birmor, men vet inte vad jag ska titta efter. *s*september 6, 2008 – 8:08 e m

MissMagicGirl - Så otroligt vacker bild!
Lycka till med sången och allt annat!september 7, 2008 – 1:53 e m

Irene - Hej!

Vilken vacker bild du bjuder på.

Lite regn i brudkronan betyder ju lycka, så brudpare blir säkert lyckliga i alla sina dagar :)

Solvarma hälsningar från Ireneseptember 8, 2008 – 3:21 e m

Josefine - får man lov att fråga vilken kamera du använder? (: jättefina kort!september 9, 2008 – 3:51 e m

Jenny - Vilken underbar bild… tillsammans med alla de andra.. dock fastnade jag extra för denna.. =))oktober 2, 2008 – 5:11 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*