Fantastisk insjö

Häromdagen gick jag en promenad i en ny skog och helt plötsligt så fanns den bara där…den finaste lilla insjön – gölen – man kan tänka sig. Som tagen ur sagorna. Där hittade jag också en brygga där jag satte mig och badade fötterna i det härligt iskalla vattnet (något jag önskar jag kunde göra idag). Vattnet var sådär svart som bara en liten göl kan vara…och vattnet låg som en spegel och i denna spegel fanns avbilden av skogen runtom….så ljuvligt! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Elisabeth - Helt underbar bild!maj 31, 2011 – 9:15 e m

Kerstins foto - Fantastisk bild, vilken njutning att ha en sån plats att gå till.
Så ni har haft riktigt varmt idag? Här har det varit blåsigt och inte alls speciellt varmt.
Ha en fin onsdag.maj 31, 2011 – 10:53 e m

becca - fint !juni 1, 2011 – 8:32 f m

Tess - Var hittar du alla vackra platser Anneli? :)juni 1, 2011 – 9:41 f m

george - Old, bare and contorted, but still very attractive.juni 2, 2011 – 10:07 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*