Prinsessan fyller 10!!!

Idag är det Binas födelsedag! Hon blir 10 år….helt otroligt!!! Min fina prinsessa!!! Hon är den vackraste birma som finns…det är jag helt säker på (även ifall det inte alltid syns på bilder! Hon är nog också världens svåraste kisse framför kameran!)!!
PUSS & KRAM min älskade prinsessa Bina på din födelsedag!!

Bina är en blåsköldpaddsmaskad Helig Birma

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - Åh gud, så fin hon är!! Är det hon som numera bor hos din mamma? KRAM!juli 2, 2011 – 2:31 e m

Anna - Åh hela bloggen fylls av underbara bilder! Bra jobbat! :)juli 2, 2011 – 2:45 e m

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - Usch då :( Hoppas ni får veta vad det är! Vår Baloo har ett stort sår (ser ut som ett brännmärke) på nosen, så skåran försvunnit.. vet inte vad han gjort riktigt.. :(

Hm, tror inte jag riktigt förstod vad du menade?! Jag gillar den med sne horisont mycket bättre än med rak horisont.. den ser så tråkig ut i mina ögon. Men vad menade du med att det är okej om man ser att det är ett medvetet val? Den är ju fortfarande sen 😉 KRAMjuli 2, 2011 – 3:28 e m

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - PS: Nu pratar jag om de två bilderna som sambon är med på, men det kanske inte är de du menar? Alla är ju raka utom den ena på sambon menar jag.. =) KRAMjuli 2, 2011 – 3:49 e m

becca - Fina bilder !juli 2, 2011 – 6:19 e m

fröken K - Å vilka härliga blå ögon. Fantastiskt fin katt och fantastiskt fina foton.juli 2, 2011 – 7:50 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*