Måste bara…(eller the almost kiss)

Jag är såååå glad att min blogg äntligen lever igen! Det har varit ett väldigt kraftigt oväder med otroligt mycket regn som drabbat Köpenhamn där min hemsida tydligen bor…så den blev helt enkelt dränkt! Och det har tagit såhär länge att rädda den ur vattenmassorna! Jag har varit väldigt otålig och saknat min fina blogg varje sekund men nu ÄNTLIGEN är jag tillbaka igen! TACK SNÄLLA…alla ni som hört av er och varit orolig att jag slutat blogga eller flyttat någon annanstans och inte lämnat nya adressen! Inget av detta har hänt och det kommer aldrig hända…inte som det känns nu i alla fall! Och OM det gör det så lovar jag att berätta det först! :O)

Som första bild efter denna lilla bloggkrasch blir en bild på vackra Anna och Ola. En bild där jag har testat en ny textur. Bröllop vid strandkanten!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - juli 5, 2011 - 10:28 e m

Åh, va roligt att du är tillbaka!

Haha ja jag fattar vad du menar nu :) Det roliga är att jag till och med att gjort den mer rak i Lightroom så du måste ha superögon för jag ser då inte att det lutar! 😉 Haha.

Kram på dig!

Matilda Wik - fotograf i Norrköping - juli 6, 2011 - 5:34 f m

Välkommen tillbaks! Häftig bröllopsbild!

Beatrice - juli 6, 2011 - 7:25 f m

vad sööt blogg:)

becca - juli 6, 2011 - 7:40 f m

Jätte vacker!

Tess - juli 6, 2011 - 12:25 e m

Riktigt läckert tycker jag! :)

Fotograf MissJeni - juli 6, 2011 - 1:26 e m

Ahaaa, det förklarar saken!

Vilken underbar bild!! Jag ÄLSKAR texturen! Smälter fint in med paret, ögonblicket och färgerna!

torprosen - juli 6, 2011 - 9:31 e m

Verkligen en härlig bild, snyggt med texturen..har inte vågat mig på sådant än..men det kommer säkert! Ha en go kväll önskar Torprosen

george - juli 6, 2011 - 11:16 e m

A most creative and innovative wedding photograph.

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*