Tävling med Tvspelsweb

Tänkte vara med i tvspelswebs tävling där man kan vinna olika saker från dem! Denna gång är temat grönt och vad passar bättre än en busunge som myser i gröngräset! ;O) Det jag är sugen på att vinna är en reflexskärm som man sätter direkt på  kameran. Spännande tycker jag!

På bilden är Pinocchio, en chokladmaskad Helig Birma, kattunge än så länge! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Jennika - Tjenixen!
Jag kikade runt lite på olika bloggar så kom jag in på din blogg, tyckte du hade grymt snygg design/header & undra ifall du gjort de själv? :) Jag har tänkt själv att byta till blogg.se & då behöver jag lite hjälp med just header&designen. Men ifall du har tid & lust har du lust och hjälpa till?:) Du kan slänga in en kommentar i min nuvarande blogg eller maila..:) ha de gött!augusti 3, 2011 – 3:10 e m

karin [fotoblogg&vardagsprat] ♥ - fin bild! :)augusti 3, 2011 – 3:51 e m

alice - Oj, wow säger jag bara!
när jag klickade in på den här sidan var det som en sagovärld, dina bilder alltså! herregud vad grym du är!!!

Tänkte också bara passa på att berätta att jag har en tävling i min blogg just nu om du är intresserad!
Man vinner ett somrigt nagellack,leopard-nagelfilar & ett ljust och fint halsband.
Take care!♥

Här under ANMÄLER man sig.
http://esteraliceviola.blogg.se/2011/july/tavling-hos-mig.html

Här under är det VIKTIG info.
http://esteraliceviola.blogg.se/2011/august/lite-info-angaende-tavlingen.htmlaugusti 3, 2011 – 3:58 e m

Jennie - Mysig bild :)augusti 3, 2011 – 4:46 e m

becca - söt bildaugusti 3, 2011 – 5:49 e m

Annelie-Huskvarna (Singapore) - Superläcket!augusti 4, 2011 – 8:03 f m

D A H L È N - självklart får du min röst! :)augusti 4, 2011 – 11:51 f m

Yasmine - HAHA, åh var det du! Tyckte jag kände igen namnet 😀 Röstade ”självklart” på den här bilden :)augusti 4, 2011 – 3:47 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*