Ingen fungerande mäjl

Tyvärr fungerar inte min mäjl för tillfället…och har nog inte gjort på ett par veckor! Så vet du om att du skickat mäjl till mig och inte fått något svar beror det helt enkelt på att jag inte fått det! Jag vet inte om jag kommer få det för jag vet om det finns sparat någonstans i cyberrymden för mig att hämta ner eller om det är borta för alltid…det återstår att se! MEN….tills vidare…är det något ni vill så skriv en kommentar här så läser jag det och svarar. Jag kommer så klart inte publicera privata kommentarer så var inte rädd för det. Men för säkerhets skull skriv med att det är privat så jag inte behöver tveka!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Jessica Fotar - augusti 5, 2011 - 3:43 e m

Irriterande att mejlen inte funkar ;S
Jättefin bild! :)

ntheresee - augusti 5, 2011 - 5:57 e m

gud vilken härlig blogg! otrtoligt fina bilder, kul att se!:)

Emma - augusti 5, 2011 - 6:03 e m

underbar bild som vanligt :)

Leena - augusti 5, 2011 - 6:14 e m

En fin stämningsfull bild, som gjord för reklam för sköljmedel 😉
Jobbigt med mejlet, det ska bara funka!

becca - augusti 5, 2011 - 10:33 e m

Härlig bild – känns nästan lite isig

Emma - augusti 6, 2011 - 11:46 e m

Vackert! :)=

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*