Båtlycka

Jag tar ofta vardagsbilder, har kameran med mig nästan alltid, och jag gillar det! Situationer, färger, händelser som bara råkar komma i vägen för en! Det är härligt! Dock brukar jag sällan visa såna bilder! Jag vet många som visar såna bilder och jag tänker alltid att det vill jag också kunna göra! Vet inte riktigt varför jag inte gör det så nu har jag tänkt ändra på det…i alla fall i detta inlägg! ;O)) Detta är bilder från Motala hamn en dag när jag var där…. När jag går där bland båtarna och ser alla båtmänniskor drömmer jag om att vara en båtmänniska jag med. Jag vill också ha en båt att segla ut med….kasta ankar och ta ett dopp….vila i en vik med oslagbar skärgård som utsikt! Gunga mjukt av vågorna och titta på den fantastiska solnedgången…ackompanjerad av måsarnas skri och vatten som slår mot båten!

Det är dock inte alltid lätt att ta sig i eller ur en båt…. ;O))))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vinterhagen - Håller med om att man är lite dålig på att visa vardagsbilder, jag är likadan! Dina foton med båtmänniskor får mig att se ännu mer fram emot nästa sommar för då ska även jag och maken blir båtmänniskor, vi har ju precis köpt segelbåt! Det känns nervöst och spännande!!
Kram!augusti 20, 2011 – 3:04 e m

elinalutti - min familj har en Smaragd som vi brukar åka ut och segla med 😀
det är supermysigt, finns inget bättre sätt att tillbringa somrarna på!!augusti 20, 2011 – 3:10 e m

becca - Härligt !augusti 20, 2011 – 3:57 e m

AMEERA - ge mig ditt bloggtips! - Jag gillar också det, det blir de allra bästa bilderna då, fulla av livet 😀augusti 20, 2011 – 5:19 e m

Tinefis - Där har vi några solbrända svenskar minnsan. =o)
Ser härligt ut!augusti 21, 2011 – 7:15 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*