Bara jag….ett självporträtt!


Jag var inne på Fotosidan idag och hamnade på någon killes sida där presentationen var en direkt hälsning till mig! Eller ja….alla som tar självporträtt! Det var enligt honom patetiskt och han uppmanade mig/oss att gå ut i världen och söka bättre motiv och något mera meningsfullt!!
Vad har han för rätt att döma? Finns det någon bättre modell egentligen en sig själv? Finns det något svårare än att få till ett riktigt bra självporträtt?
Jo, det finns säkert svårare saker men det är inte lätt… För att överhuvudtaget våga sig på att göra självporträtt krävs modet att möta sig själv och hur många har det egentligen? Det är lätt att döma men inte lika lätt att vara frimodig och accepterande!! Vilket vi behöver mer av än folk som sätter sig på höga hästar och dikterar vad som är bra eller inte.

Så därför kommer här ett självporträtt och jag tillägnar det till honom. Denna inskränkta pojke som känner sig manad att bestämma hur bra och intressanta bilder ska se ut!

Inte för att jag egentligen behöver förklara varför jag gör självporträtt men jag gör det i alla fall! Jag har skrivit det innan och jag gör det igen: Det är för att lära känna mig själv och acceptera mig precis som jag är! Med alla mina fel, brister och fördelar!!


8 svar till “Bara jag….ett självporträtt!”

 1. Han är väl bara avundsjuk att han inte vågar eller kan!
  Dina självpoträtt är vackra och konstnärliga och det kan inte vara fel och visa upp dessa om du själv vill.
  Ägna inte honom mer tankekraft.Han får hoppa över sidorna med fotograferna,men då går han ofta miste om många strålande talanger!
  Ha det gott,njuter av dina foton som vanligt!

 2. Tack Rajson & Annah för era värmande kommentarer!! SÅ glad blir jag!! :O))

  Rajson: Visst handlar det säkert om avundsjuka!

  KRAM PÅ ER!

 3. Du har så rätt Mona…inget att bry sig om barnsliga killar! Jag blir så glad att du gillar mina porträtt! :O))

  KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *