Jag kan inte sluta titta….

Jag skrev på facebook att ”jag inte kan sluta titta på honom…han är så vacker!” och fick då en kommentar att jag borde köpa mig en flaska vin eller gå ut på krogen! Jag kan säga att inget vin i världen får mig att vilja se mindre på honom! En kväll på krogen….nä, usch….då sitter jag hellre och gosar med honom och tittar på honom hela kvällen! :O)

Han har blivit så stor….så stor så det är inte klokt! Min vackra Pinocchio! Han har jättestora tassar och så ser han ut som en stor vit snöboll! :O))) Och han är så snäll! Han har ett hjärta av guld! Jag har inte varit så förtjust i hanar tidigare men denna lilla pojke har tagit mitt hjärta med storm!

Visst är han vacker??

Pinocchio är en chokladmaskad Helig Birma på 6 månader cirkus! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

bjorgnin - heisann!

Å, hvilken nydelig kattepus ;:OD)

Jeg tenkte det måtte være forbundet et navn på sommerfuglen (fjärilen) men trodde den het noe med tiger… derfor fatta jeg ingenting. Så først etter at jeg hadde postlagt kommentaren at du hadde jo skrevet perlemor….september 29, 2011 – 10:31 e m

catja - Jättefin verkligen. Tål tyvärr inte katt utan fyller mitt hus med hundar istället. Tål inte dem heller men klarar det bättre. Älskar djur och kan inte låta bli.september 29, 2011 – 10:36 e m

Emma - supersöt ju! :)september 29, 2011 – 10:48 e m

Kerstins foto - Otroligt vacker. Jag njuter jag med. :)september 30, 2011 – 12:48 f m

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - Det är konstig inställning folk har, så fort man älskar djur borde man skaffa sig ett liv (det är ju inte så att nyblivna mammor som skriver att de inte kan sluta titta på sin son/dotter får en sån kommentar menar jag).. så uppfattade jag kommentaren iaf. Men ååååh, vilket underbart liv man har när man är kapabel att älska djur!!! 😀 <3 stor kram!september 30, 2011 – 4:34 f m

becca - Verkligen ! :)september 30, 2011 – 8:23 f m

Mandy Lou - Nei, denne hjerteknuseren må det virkelig være vanskelig å se seg lei av. Han er kjempefin! Og så stor allerede. Hanner er vel minst like staselige som hunner. Min rødtabby og blå er jo begge hanner.september 30, 2011 – 11:15 f m

Anna - Åh, vad fin!september 30, 2011 – 2:06 e m

Nicole - Han ser jätte mysig och fluffig ut ^^september 30, 2011 – 7:34 e m

Lovisa [Foto] - så fin han äroktober 1, 2011 – 11:08 f m

Lillian - Han är en riktigt vacker pisse! :-)oktober 1, 2011 – 7:52 e m

ÅsaV - Dina kattbilder är helt fantastiska! Jag förstår att du inte kan sluta titta på honom…. vilken skönhet! Och vilken bild! De intensivblå ögonen mot den gyllene bakgrunden är mumma att titta på!oktober 2, 2011 – 8:05 f m

Tina´s PicStory - what a beauty!oktober 2, 2011 – 7:40 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*