Meche på hal is!

…eller rättare sagt hala stenar!! :O))

Jag tog med min Tufsen och Meche för att fotografera dem ute och det var första gången Meche fick gå ute och det var läskigt berättade han! Jag ställde honom på en sten och han klarade inte av att vara kvar så han halkade ner….mååånga gånger!! Och alla gångerna hade han klorna ute för att rädda sig själv så de var riktigt slipade när vi kom hem igen! Helst av allt ville han bara upp i min famn men efter en liten stund och valet av en väl mossklädd sten klarade han av att stanna tillräckligt länge för några bilder så!

Han var riktigt duktig och matte var superstolt över honom! Själv var han ganska nöjd med att komma in igen! ;O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anita - Lilla gubben. Så söt han är. Men visst ser han lite spänd ut. Förstår att han längtade till mattes trygga famn igen. Men vacker är han där han sitter på den mossklädda stenen.

Ha en bra dag!

Kram Anitaseptember 23, 2008 – 5:04 f m

Fredrik Setterberg - Färgerna i dina foton är helt otroliga! Superskarpa är de också!
Ha en bra dag! / Fredrikseptember 23, 2008 – 7:33 f m

Anneli - Anita: Ja, visst är han spänd…hans ögon var såå stora hela tiden och han slappnade inte av en endaste liten minut…kanske någon sekund men inte mer! ;O) Jag ska hälsa till honom att han är vacker!!

Fredrik: Oj, vilka fina komplimanger! Glad blir jag! Tack!

Ha en fin dag båda två!

Kram!september 23, 2008 – 6:14 e m

Elin - Vill bara säga att jag älskar dina bilder! Hur fina som hellst! O dina kissar är också jättegulliga. O designen på sidan är hur fin som hellst den med! // Elinseptember 30, 2008 – 5:21 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*