Tvåsamhet


Att längta efter tvåsamhet tror jag många gör! Många ser nog inte livet och sin livshistoria komplett utan att ha hittat tvåsamheten! Att hitta den där speciella att hålla i hand under höstpromenaden! Och förresten…denna bild får mig absolut att längta tillbaka till hösten….den är så otroligt vacker den årstiden! :O))

Tema Fredag


13 svar till “Tvåsamhet”

  1. Det är förmodligen något många längtar väldigt mycket efter. Ja, den sortens höst är helt OK, men det gråaste novembermörkret kan vara rätt tungt.

  2. Vacker bild och även hösten är vacker. Jag är en sådan där som tycker att alla årstider har var och en sin tjusning – även vintern! (nu blir jag väl spammad) *fniss

    Tvåsamhet är inte alla förunnat och en del väljer har jag förstått att leva som singel av olika orsaker. Jag tror dock att man måste vara ”hel människa” själv innan man kan dela livet med någon. Är man trasig i själen är det inte lätt i tvåsamhet. Man kan inte bli hel ”genom” en annan människa.

    Ha en skön första adventshelg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *