Adventskalender: Lucka 4

Jag ber så  hemskt mycket om ursäkt till er alla som ville hänga med på julkalendern och som förväntade sig besök av mig. Min dator mår inte bra och idag har jag suttit 6 timmar bara med att försöka få igång datorn. Nu har jag precis lyckats och då håller jag andan medan jag försöker få ut ett inlägg till er!

I morgon ska datorn till farbror datadoktorn och jag hoppas den kommer snabbt tillbaka och är mycket friskare! Håll ut…jag kommer till er innan månaden är slut i alla fall! ;O)

Detta gäller er andra som väntar på svar från olika saker, mäjl, frågor härinne osv. Jag kan inte surfa runt alls utan gör konstgjord andning! Men…tiden kommer då jag tar igen det!

Tack för tålamodet! Här får ni en varmt röd julkula som lucka nummer fyra i min kalender! :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Vampie - Så vackra bilder..! Vad har du för kamera? Lite nyfiken (:december 4, 2011 – 11:18 e m

Nicole - Jätte vacker och julig :)december 4, 2011 – 11:53 e m

becca - Tråkigt med datastrul !december 5, 2011 – 10:30 f m

Pysselfarmors Julkalender lucka 2 - Det var inte det jag menade att jag väntade besök av JUST dig utan av övriga som deltar i utmaningen.

Jag har besökt varenda en som har lämnat kommentar här, men de har inte återkommit. Därför lägger jag ner….för en av grejerna när man är med i utmaningar ÄR att man kommenterar hos varandra.december 5, 2011 – 11:57 f m

Andrey Samolinov - Very beautiful and romantic photo
love the bokehdecember 18, 2011 – 5:43 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*