Frostig sol

En bild tagen nyårsafton 2011 då solen strålade från himlen och hela världen var inklädd i den vackraste diamantskrud man kan tänka sig!

Jag hoppas ni hade en underbar nyårsafton och jag önskar er alla ett underbart 2012 fyllt med kärlek, kreativitet och insikt!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

m i l l a h . s e - Önskar dig ett härligt 2012!januari 1, 2012 – 8:46 e m

josefines.se - Härlig bild ! 😀januari 2, 2012 – 2:06 e m

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - Tack för dina fina kommentarer, de värmer så mycket ska du veta! Både om katterna och fotograferandet <3 Önskar dig ett lika härligt 2012 också!!

Va tråkigt att de var så rädda :( Jag kände mig så maktlös när Bianca kröp och gömde sig, man kan ju inte skydda de från oljudet för fem öre :( Lite extra nervös för Bianca eftersom hon har hjärtsjukdom också.. men jag tror inte hon var så himla rädd utan mer att hon ville gå undan. Hoppas det iaf!! Va knasiga de är som inte gömmer sig tillsammans :) Men visst är det underbart när de kommer till en och söker trygghet!? <3 Bianca som inte annars direkt är nån matte- och hussekatt, kröp tätt intill mig när vi var och gjorde ultraljud på hjärtat sist. Då vet man att de älskar en <3 Likaså Baccardi när vi röntgade hans lungor en gång, så fort jag släppte hans ben for han mot mig som om vi var två magneter =) Det är underbart med katter!!

Jag hoppas också vi kan ses i år, det vore så himla roligt! Om vi inte har vägarna förbi varandra får vi väl göra verklighet av det ändå :)

Kram på dig och missarna!!!januari 2, 2012 – 6:36 e m

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - *så fort jag släppte hans ben som jag fick hålla utsträckta när de röntgade.. ska det stå 😉januari 2, 2012 – 6:37 e m

becca - Vackert !januari 3, 2012 – 3:12 e m

ellen - åh så vackert!januari 8, 2012 – 6:53 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*