Prinsessan Bina

Idag ska min lilla Bina kastreras! Hon har löpt konstant i typ två månader och för ett par veckor sedan åkte jag in med för kastrering men då visade det sig att hon hade högt njurvärde så jag var tvungen att ultraljuda henne innan de vågade sätta kniven i henne! Det är gjort och alltså idag ska det ske! Med gas för säkerhets skull!!

Håll tummarna för min lilla Bina…att operationen ska gå bra och att hon ska få lugn och ro i sin kropp och själ!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Camilla - Jag håller tummarna för den lilla stackaren.
Ha det bra
Camillaseptember 30, 2008 – 12:15 e m

Elin - ojojoj, vilken otroligt fin bild på en jättesöt kisse! Hoppas att operationen går/gick bra!september 30, 2008 – 5:17 e m

Photos by Storm - Jag håller också tummarna. Och jag är säker på att det blir lugnare för både henne och dig. Bilden är verkligen fin/Lisseptember 30, 2008 – 6:04 e m

Anneli - Tack alla tre! Det har gått så bra det kunnat och hon ligger i min säng och sover med sin tratt! I morgon får vi se om hon är pigg efter narkosen…så det är fortfarande tumhållning som gäller!!

KRAM PÅ ER!september 30, 2008 – 8:26 e m

Anita - Jag hoppas att Bina har återhämtat sig nu och att allt gått bra.

Varmaste kramen Anitaoktober 2, 2008 – 5:13 f m

Anneli - Kram Anita och tack för ditt stöttande!oktober 5, 2008 – 12:48 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*