Nu har den varit!


Igår var min födelsedag och då tänkte jag att temat kan få bli det. Detta är vad jag bjöd mamma, min fina brorsdotter och hennes pojkvän på när de var och firade mig! Glasen som ”cocktailen” är upplagd i är en gammal födelsedagspresent och dessa glas älskar jag! Gissa varför?!?! *haha* Jag fick jättefina kuddöverdrag till mina kuddar jag har i köket. Dessa kuddar har Tufsen ( min kisse) tuggat på så det är inte mycket kvar på dem! När hon är sur på mig släpar hon alltid runt på dessa kuddar i hela lägenheten så hittar man dem lite överallt vet man att då har min ässkade lilla Tufsen varit sur och känt sig förbisedd! Hon är för go! Men som sagt, nu har jag fått nya kuddöverdrag  i gult, orange och rött och det kommer bli tokfint när de kommer på plats! :O))

En bra födelsedag har jag haft…och nu är det ett helt år till nästa vilket är ganska skönt! :O)  Tack snälla mamma, Frida och Christian för att ni ville komma och fira mig. Det gör mig så glad och det betyder mycket! Jag har alltid sagt att det är egentligen strunt samma med födelsedagspresenter. Det viktigaste är att man kommer och visar att man bryr sig! Att ge sin tid är oändligt mycket värdefullare än alla presenter i världen! :O)

Varmt tack för alla facebookhälsningar. Jag har cirka 150 mäjl att gå igenom (får ett mäjl för varje inlägg på min sida) och varje liten hälsning är betydelsefull! :O)

En annan tolkning skulle kunna vara en färg…gissa vilken? Jo, men jag ändrar mig. Min tolkning är min absoluta favoritfärg. Gissa vilken det är?? ;O)))

Tema Fredag

,

20 svar till “Nu har den varit!”

 1. Och tokfina bilder blev det också!
  Grattis i efterskott till dig!
  Jag undrar sååååå vad det kan vara för färg du gillar………hahahahahaha!
  Älskar också gult. I vårt nya boende har vi vitt svart och grått, och så ville jag så gärna gult som accentfärg, men jag hittar inga fina saker i gult! Det är inte så lätt minsann, alla andra färger men inte gult. Undrar varför, är det så att ”gult är ful” i heminredningsbranschen månne. Fy skäms på dom i så fall.

 2. Hihi, började nästan drägla, så mumsig det ser ut! Är det bruna choklad? Om det är så, hur lyckades du (eller någon annan) få den att se så fint ut? *.*
  Jag gillar inte gul så värst mycket, men du har fått mig att känna att den färgen är… ja, läcker, haha.

 3. Åh, så läckert. Både gott och vackert. Jo vad din favoritfärg är här har jag listat ut tidigare, en riktig stämningshöjare.
  Angående bildstölden så förvånas jag inte att du drabbats. Det finns alldeles för många typer där ute som inte ids ta fram en kamera och försöka att prestera nåt själv utan går helt enkelt bara in hos andra och tar för sig. Hittar man då dina fina bilder är saken klar. Jag blir så himla less på såna här typer. Kvinnan som snor från mig och måååånga andra raderar mina kommentarer. Nu går hon till attack också och skriver på sin blogg att bilderna är hennes egna och att hon vill att vi ska sluta anklaga henne. Jo, bilderna hon lagt upp de senaste dagarna är hennes och det syns, för de håller ingen kvalité alls. Man kommer inte åt henne helt enkelt. Är det samma person som stulit från dig och vad menar du med att du anmält bloggen? Är det hon som stulit mina bilder eller den som stulit dina bilder som du har anmält? Jag har inte anmält henne än, men har starka funderingar på att göra det.
  När det gäller fakturering för dina bilder har jag ingen aning om hur man ska göra. Du lär väl knappast få betalt för det skulle innebära att dom erkänner att dom stulit. Himla trist sånt här, varför kan inte folk hålla reda på mitt och ditt och vad är det för nöja att blogga om man inte lägger upp sina egna saker?
  Hur som helst önskar jag dig en fin helg.

 4. Back in time to wish you a very Happy Birthday Anneli – I hope it was as colourful and creative as these superb images.

  And my apologies for the long delay in visiting, but writing a new blog on a new domain has given me a hectic time. But I think normal business has been resumed!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *