Världens vänligaste ansikte

Jag har sagt det förut men nu är det dags igen! I slutet av förra veckan var nämligen min brorsdotter med pojkvän hemma hos mig och då sade hon det förbjudna!!! Hon sade att hon inte såg Tufsens söthet! Hon tyckte Vippan var mycket sötare! Det får man INTE säga hos mig! Det finns nämligen ingen med vänligare ansikte än Tufsen! Hon är ljuvlig!

Nu gillar jag Frida trots denna kommentar, jag förlåter henne för att hon är hon och är fantastisk! ;O) Och hon har rätt i att Vippan är magiskt vacker!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
becca - februari 22, 2012 - 10:24 f m

Sötnosen !

TereseB Foto - februari 22, 2012 - 11:56 e m

Fineste pusen:) Og for noen øyner:O Er de så blå i virkeligheten også?

Dani - februari 23, 2012 - 1:21 e m

Jag gillar inte ens djur men de där bilderna var verkligen kanonfina! Grym skärpa och oskärpa. :)

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*