Glädjespridare

Temat denna fredag (läs torsdag) är ”glädjespridare och det absolut naturligaste jag borde visa då är någon av mina kissar. De är de som absolut på största vis sprider mest glädje här hemma och för mig! Men, blandat som jag vill ha det, så tyckte jag att jag visat lite mycket katter i de senaste inläggen så jag fick tänka på något annat!

Hela dagen idag har jag letat Tussilago eller ja, någon vårblomma överhuvudtaget (det har varit strålande solsken och fantastiskt fint vårväder) men inga blommor i sikte! Det har varit och är fortfarande för kallt! Men jag ger inte upp…men desto värre blir det att hinna innan fredagen dyker upp på kalendern så då valde en bild på tulpaner.

Den visar tre olika typer av glädje. Först själva tulpanen. Gillar den blomman och den ger mig vårkänslor! Sedan är det färgerna. Färger ger mig glädje, genererar glädje och energi och det är härligt! Det sista men absolut inte minsta är själva fotobiten. Att skapa såna här bilder med min fina kamera är så härligt! Att få skapa överhuvudtaget med kameran är härligt men särskilt färgstarka bidrag gör mig extra nöjd och glad! :O)) Något som fortfarande är lite svårt att hitta ute i naturen…men snart så! :O))

Tema Fredag

OM…ni vill får ni gärna rösta på mig i fototrisstävlingen! Det kan ni göra HÄR!
Det skulle göra mig glad! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Monica o Jacob - Vilken vacker bild av förfall och glädjespridare;-)
Ha en skön helg;-)mars 2, 2012 – 6:10 f m

Madde - sv: vilken vacker bild:Dmars 2, 2012 – 8:11 f m

anemonen - De är verkliga glädjespridare just nu i väntan på alla blommor som exploderar i trädgården.mars 2, 2012 – 9:32 f m

Linnea - Det var en vacker bild! Annorlunda. Glad blev jag de fina färgerna!mars 2, 2012 – 10:09 f m

Anni - Nog sprider du glädje med dina fantastiska foton! Här sitter jag och är alldeles glad!mars 2, 2012 – 1:23 e m

ormbunke - Och snart kommer tulpanerna att sprida glädje utomhus också. Ha de gott i helgen.Anitamars 2, 2012 – 1:45 e m

Lena o Tommy - Mysig glädjespridare!mars 2, 2012 – 1:51 e m

Cecilia Artista - Ljuvlig färgglad tulpanbild!

Jag älskar också färg och många som tittar på min konst brukar säga att de blir så glada pga av de färgrika alstren! Roligt att kunna sprida glädje!mars 2, 2012 – 4:24 e m

Anki-itte - En lite ovanlig, mycket vacker bild.mars 2, 2012 – 5:38 e m

Marit Johansson - Dina bilder gör mig som vanligt mållös, supersnyggt foto!mars 2, 2012 – 6:01 e m

Mormor - Et godt valg. Jeg kjøper alltid tulipaner på våren.
Ha en fin kveld :-)mars 2, 2012 – 6:45 e m

carina - Det är en blomma som sprider glädje tom i visset tillstånd. Snyggt!mars 3, 2012 – 8:04 f m

Åke Blomqvist - Underbart :)mars 3, 2012 – 4:53 e m

Jah Hollis - Det är bara att instämma. Snyggt foto.mars 4, 2012 – 4:57 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*