Finn ett fel…

Man kan nästan tro att jag tänkte så när jag valde ut bilder från dagens fotosession men nä…ville bara lyfta inlägget med ytterligare en färgskala! ;O)

Nu är måndagen strax här…en måndag som är början på en ny vecka, en ny insikt, en ny handling. Jag har trott att jag varit tokgammal men har nog insett att det kan vara något fel på mig istället för ålder så det ska kollas i morgon! Tror det kommer bli bra…kanske! Förhoppningsvis! En ny del i mitt liv börjar i morgon…oavsett var det bär mig så ger det mig nya erfarenheter! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Becca - mars 11, 2012 - 9:21 e m

Bild nr 3 är otroligt snygg !

Lovisa [Foto] - mars 12, 2012 - 8:37 f m

gillar verkligen bild nr 1 & 5

Marit Johansson - mars 12, 2012 - 4:13 e m

Så vackra bilder!

emma - mars 13, 2012 - 7:10 e m

underbara bilder :) du är fantastiskt duktig

TereseB Foto - mars 17, 2012 - 10:27 e m

Fantastisk lys på disse bildene! Vakkert!!!
Fin fin lørdagskveld:)

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*