Jill Johnson igen

Jag var på konsert med Jill Johnson för en tid sedan (tidigare bilder här). Här är mina favoritbilder från den kvällen! Hon är så underbart vacker, och det bara glittrar om henne. Och skrattet är aldrig långt borta!! Såg igår när hon och Lionel Richie gjorde en sång tillsammans på Skavlan och jag blev så glad. Jag blir så glad när genuina talanger blir uppmärksammade och kan leva på sin musik! Det är hon verkligen värd för hon har jobbat hårt på det! Skivan hon släppte nu var hennes 15!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Becca - mars 16, 2012 - 10:59 e m

Riktigt fint fångat !

Lina - mars 17, 2012 - 4:17 e m

Hejsan! Hittade din sida av en slump,och glad är jag för det! Vilka otroligt vackra kort du tar, jag sitter här med tårar i ögonen. Jag är helt betagen! Vi har en del gemensamt du och jag, både intresset för katter och musik : ) Själv har jag en blåmaskad birma pojke, och en blå somali flicka. De är mina ”bebisar” och jag kan inte leva utan dessa härliga djur.
Mvh Lina Nykvist, Bjursås

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*