Inför bröllop

I morgon, (läs idag, lördag), är det Agneta och Johnny som gifter sig. Jag träffade dem för en vecka sen och införfotograferade lite och kikade/planerade upp dagen tillsammans med dem och jag kan lova att det kommer bli en fantastisk dag! Så, i morgon (läs idag) blir mitt första bröllop för året och det ser jag framemot! Och supergulliga är paret och miljön är tokcool så detta ser jag verkligen framemot!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Frida - Anneli, va kul. Long time :)
vilket bröllopsfotoväder vi har idag :) ska bli kul att se dina bilder sen! krammaj 19, 2012 – 9:34 f m

Becca - Fint :)maj 19, 2012 – 10:15 f m

Sofia - Foto&Musik - Åh, vackert! :)
Vitsippor är alltid fint.maj 19, 2012 – 9:25 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*