Känslosvallande


Studenten är en tid fylld av känslor! Avslut! Början på något nytt! Här kommer lite bilder på min vackra brorsdotter vid utspringet på Carlsunds gymnasium i Motala!

Mitt hjärta går itu när jag ser dessa bilder. Mina egna känslor för studenten kommer tillbaka, den glada och härliga känslan för Evelina som tagit studenten efter att ha haft det ganska kämpigt i sitt liv! Hon är verkligen värd denna lyckostorm!! Jag älskar dig Evelina och önskar dig all lycka i framtiden! Jag vet att du kommer klara dig bra för du är en av de starkaste personer som finns!!

Studentfotografering – Motala – Linköping


4 svar till “Känslosvallande”

  1. Åh fina Anneli!
    Jag älskar dig massor min fina faster!
    Det var en väldigt känslosam dag! Sådan lycka, det går inte ens beskriva med ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *