Känslosvallande

Studenten är en tid fylld av känslor! Avslut! Början på något nytt! Här kommer lite bilder på min vackra brorsdotter vid utspringet på Carlsunds gymnasium i Motala!

Mitt hjärta går itu när jag ser dessa bilder. Mina egna känslor för studenten kommer tillbaka, den glada och härliga känslan för Evelina som tagit studenten efter att ha haft det ganska kämpigt i sitt liv! Hon är verkligen värd denna lyckostorm!! Jag älskar dig Evelina och önskar dig all lycka i framtiden! Jag vet att du kommer klara dig bra för du är en av de starkaste personer som finns!!

Studentfotografering – Motala – Linköping

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Becca - Otroligt fina bilder med mycket glädje !juni 18, 2012 – 8:57 e m

Neha - Superfina bilder, som alltid:)

Varje bild är i storlek 10x15cm:)juni 18, 2012 – 10:57 e m

Mangaloppan - Vad fina bilder! Du är ju jätte duktig! Hur får du huden att se ut så mjuk och fin?juni 19, 2012 – 10:09 f m

Evelina - Åh fina Anneli!
Jag älskar dig massor min fina faster!
Det var en väldigt känslosam dag! Sådan lycka, det går inte ens beskriva med ord!juni 19, 2012 – 10:15 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*