Sommarpotpurri


Nu är det verkligen sommar ute! Knallblå himmel, solen strålar och varmt som en bastu…eller ja, det finns faktiskt lite luft ute så det är ganska trevligt! Önskar bara att jag kunde sitta ute i någon skuggig miljö med min kamera istället för att vara på jobbet! ;O)

Hoppas ni har en underbar sommardag….var än ni må vara i landet…

Porträtt – potpurri – Linköping


10 svar till “Sommarpotpurri”

  1. Pga tidsbrist så har jag inte kikat in här (eller på någon annan blogg heller för den delen) på ett tag.. Så just nu ligger jag hemma i soffan, sjuk, och läser ikapp det jag missat. Och jag kan inte säga annat än att dina bilder är lika fina som alltid!!! Verkligen en inspirationskälla! 🙂

  2. sv: ja det kändes jättebra att vi hade möjlighet att ta hand om sötnosarna, tråkigt om dom hade blivit avlivade! 🙁

  3. Tack!Och jag älskar dina bilder! Färger former och skärpor. Superfina, jag kan inte sluta bläddra… Vad har du för kamera när du fotar?

  4. Vilken fantastisk bild. Hur många fick du ta för att lyckas med den+ men med din skicklighet tog du säkert bara en. Duktig är du och känsla har du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *