Busken

Temat för onsdagsutmaningen är ”väder”! Ja…väder är det människor diskuterar om i vått och torrt. Jag är inte så intresserad av väder och har aldrig varit. Är uppväxt med en pappa som var fascinerad av allt vad väder hette så det gjorde att jag avskydde detta fenomen. Jag tror inte på väderleksrapporter utan resonerar så att man vet inget förrän dagen är här och man upplever det!

I övrigt så gillar jag nog i princip alla väder…förutom värme och det dundrande som kommer i samband med värmen!! Jag HATAR värme…..för att jag inte tål det. Jag mår så otroligt dåligt av värme och tyvärr har värmen kommit nu så då har mitt humör sjunkit som en gråsten på sank botten.

Men, om sommaren är sval så är den faktiskt lite fin! :O)

Onsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

agnetha - Finfin sommarbild. Härliga färgerjuli 4, 2012 – 5:04 e m

Anki-itte - Förstår dig. Hela långa vintern har jag längtat efter sol och värme, och nu…orkar jag inte med den…jag hatar inte värmen, men orkar bara inte.juli 4, 2012 – 5:12 e m

Lena och Tommy - Så vacker sommarbild!juli 4, 2012 – 5:53 e m

Neha - Superfin bild, som vanligt:)juli 4, 2012 – 6:09 e m

Pysselfarmor - Ja du jag är nog nästan snudd på att hålla med dig…inte för att jag avskyr värmen utan för detta eviga resonemang om sådant som vi inte kan påverka alls…juli 4, 2012 – 8:58 e m

Marit Johansson - Jag håller med dig, jag gillar när tempen ligger runt 20, plus alltså :)
Du kanske borde flytta upp hit till norrbotten om gillar sval sommar!juli 4, 2012 – 9:43 e m

Ica Ganestål - Åh, vilken läcker bild. Vilken komposition! Vilket perspektiv! Vilka färger! Vilken himmel! / Icajuli 5, 2012 – 8:52 f m

Max Thorsson - Häftig och spännande bild!juli 6, 2012 – 7:54 f m

Madde - vilken otroligt vacker bild:)juli 6, 2012 – 8:59 f m

perler på snor/ Dorthe DK - Så enkelt – SÅ smukt!

:-) Dorthejuli 7, 2012 – 3:56 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*