Vackra motljus

Motljus är svårt att fotografera i och få det sådär magiskt vackert tycker jag! Jag har oerhörda krav på mig själv och det jag skapar och motljus är verkligen en utmaning. En rolig utmaning! När det blir rätt så uppstår magi och jag kan inte slita mig förrän ljuset försvinner…om jag så bara ska ta samma motiv om och om igen…inte förrän solen försvinner kan jag ge upp! Och oavsett hur lika motiven och förutsättningarna är och verkar så blir det skillnad på bilderna….

Motljus – Midsommarblomster

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

annelie esséus - Magiskt!juli 7, 2012 – 3:00 f m

Becca - Underbart ljus!juli 7, 2012 – 10:44 f m

fröken K | vill bli amatörfotograf - Jag drömde i natt att jag var ute och fotograferade i motljus, men minns inte vad motivet var. Jag gillar motljusbilder, men har svårt att få dem så fina och skarpa som dina. De här bilderna var super!
SV: Oh vilken lång och rolig kommentar! Sånt gillar jag. När jag sätter igång tankar hos folk. Inte nödvändigtvis provocerar, men i alla fall får folk att reagera så pass att de vill kommentera och komma tillbaka för att se vad jag hittat på härnäst.
Jag har din blogg på bloglovin för att jag gillar dina bilder väldigt mycket. Några gånger ser jag bara på bilden och klickar vidare till nästa blogg (men gör ju samma sak med andra bloggar också) och ibland kommenterar jag, när jag har tid. Att surfa runt på bloggar är något jag sällan har tid till, och då blir det att jag gärna hellre lägger tid på min egna blogg och inte ”gör reklam” för min egen.
Jag gillar inte heller kommentarer som ”Fin blogg” och ”SV: Tack så mycket.” Då vet man att personen inte egentligen är intresserad av vad man har skrivit, utan antagligen bara är intresserad av att få fler folk på sina bloggar.
Hoppas du gillar vad du ser. Välkommen hit!juli 7, 2012 – 10:57 f m

Jennifer Nilsson - Vackert :)juli 7, 2012 – 2:24 e m

Lillian - Motljus är helt förtrollande, om man får till det vilket du har!juli 7, 2012 – 8:17 e m

Eriiza - Wow, magiska!juli 7, 2012 – 9:55 e m

Ica Ganestål - Jag älskar dina motljusbilder! Och kanske ännu mer när man vet att det ligger lite jobb bakom, med omtagningar och misslyckanden. 😉 / Icajuli 9, 2012 – 7:54 f m

Annika - Fina bilder :)juli 10, 2012 – 10:41 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*