Amazingly blue

Ibland, när jag känner att lusten faller på, leker jag med mina bilder. Särskilt roligt är det med porträtt. Och då gärna äldre porträtt som jag fotograferat för längre sedan. Här satt jag och tittade på bilder från 2010 och hittade Emma och föll för en bild jag aldrig visat…och så började jag leka! Avslappnande och tiden går…och man kan hålla på i oändlighet för man blir aldrig färdig! Jag har bestämt mig för att göra en sån lekkategori på min hemsida och på FB där jag samlar min lek!

Porträttfotograf – Linköping – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Fotograf Benedikte Bull - augusti 15, 2012 - 8:25 e m

Vakkert!

Helena (Livet på citronodlingen) - augusti 16, 2012 - 6:09 f m

Jag borde verkligen ta mig tid att titta på lite tutorials för bildbehandlingsprogrammet, för jag tycker också det är roligt att leka, men behöver lära mig mera :)

Emma Roodla - Fotograf - augusti 16, 2012 - 5:11 e m

jey vad fint :)!

george - augusti 17, 2012 - 5:58 e m

I’m not sure what a ”lekkategori” is, but the result is pretty amazing. Have a nice weekend Anneli!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*