Klöverängen

Denna plats är en plats jag åker förbi ofta och jag har i många år velat fotografera denna vy men aldrig gjort det. Jag tycker det är så fint med trädet som står så kraftfullt i mitten på gärdet, lite solitärt. Det är dessutom ett ställe där det är magiskt ljus ofta! Men så har jag retat mig på att det står träd därborta i horisonten och dessutom är det inget ställe man kan stanna på egentligen. Inte på något bra sätt i alla fall! Men i våras var hela gärdet fullt med Tussilago…hela gärdet var knallgult och jag var stum av förundran. Jag tog tag i och gick dit i alla fall…men vyn fick jag inte till! Så nu har det varit fullt med Rödklöver…på ett sådär magiskt sätt som Rödklöver i mängd kan vara! Så häromkvällen tog jag tag i det! Rödklövern sjöng sina sista strofer men ljuset var magiskt och vägen var helt stilla så jag kunde stanna. Så jag gjorde det! Och detta är resultatet! Inte helt som det ser ut innanför mitt pannben, men jag är ganska nöjd för att vara första gången!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Mona - augusti 21, 2012 - 1:41 f m

Förstår vad du menar. Ett sånt där träd kräver rymd omkring sig. Men ljuset är verkligen magiskt och alla dessa rödklöver! Dom skulle jag gärna ha velat se i verkligheten.

Eva - augusti 21, 2012 - 5:30 f m

Anar vad du var ute efter men den här bilden är det verkligen inget fel på :)) Fantastiskt ljus!

Hanna - augusti 21, 2012 - 6:14 f m

Älskar det rosa ljuset i bilden, gör ängen och trädet extra spännande. Starka träd är fina, gillar också att fota sådana.

Anki - augusti 21, 2012 - 7:42 f m

Oj… vilken fantastisk klöveräng och vilket otroligt vackert ljus!

Carina - inspirera - augusti 21, 2012 - 10:15 f m

Vilket vackert sken…lite magiskt över det hela!
Ha en trevlig tisdag.
Kramen

Lena och Tommy - augusti 21, 2012 - 10:37 f m

Så fin färg på himlen!

Cecilia Artista - augusti 21, 2012 - 11:55 f m

Underbart soft ljus på himlen! Rödklöversängen måste vara fantastisk och jag hade gärna sett alla tussilagos där som säkert lyste upp som små solar.
Fantastiskt ställe!

anemonen - augusti 21, 2012 - 3:45 e m

Vilken färg på himmlen. Här kan man använda ordet magi. Bra jobbat

Stare Ström/Kråkvinklar - augusti 21, 2012 - 8:51 e m

Magiskt ljus i hela bilden. Bra bild, även om det nu inte blev som du hade tänkt dig!

Lova - augusti 22, 2012 - 10:54 f m

Helt underbart ljus, och fantastisk kombination med klövern!

Marit Johansson - augusti 22, 2012 - 12:33 e m

Magiskt vackert!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*