Fantastiska Meche!

Meche är sjuk. Han har en njursjukdom som gör att han inte mår topptrim. Han går på kontroller (det känns igen) och senaste gången var faktiskt hans njurvärde bättre! Hoppas verkligen att det går åt rätt håll och blir ännu bättre. Tyvärr var ett annat värde sämre men det tänker jag blunda för lite…i alla fall för stunden. Vi övervägde om han skulle börja med en medicin. Det skulle vara en tablett och min mamma tvekade för hon kan inte ge Meche, eller någon katt, en tablett. Det krävs definitivt både teknik och mod för att lyckas med det. I alla fall med vanliga katter! Det är inte heller bra om det blir en kamp varje kväll för att få i  honom tabletten. Det är inte bra när man är nedsatt. Men vi bestämde oss för att prova och jag gav Meche tabletten de första kvällarna. Den tredje kvällen tänkte jag att jag lägger bara fram den och ser vad som händer! Något jag inte testat tidigare! Meche, som är den kräsnaste som finns, och förmodligen svinhungrig för han får bara njurfoder och det är han inte jätteförtjust i, tyckte det var JÄTTEGOTT med medicinen! Han skulle lätt kunna äta hela asken! Och nu har det gått minst en vecka och varje kväll, kommer han gladeligt och vill ha sin medicin. Det fanns inget för mamma att oroa sig för. Meche är fantastisk och medicinen går lätt i! Nu gäller det bara att den hjälper också!!

Visst är han vacker vår fina Meche?
Han är en blåmaskad Helig Birma som är ganska precis 7 år.
Han behöver alla tum- och tasshållningar för honom som går att uppbringa!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Synke - The cat Meche looks beautiful! I wish that he gets well soon. wonderful photos!

greetings & hugs
Synkeaugusti 25, 2012 – 7:20 f m

Jennifer Nilsson - Det finns inget värre än när ens djur blir sjuka :( Jag håller tummarna, och jag är säker på att min katt håller tassarna!augusti 25, 2012 – 9:48 f m

Linnea - Är det du som har gjort din design? Skulle du vilja göra min isf? :)augusti 26, 2012 – 3:15 e m

Ica Ganestål - Hoppas verkligen det går åt rätt håll med din fina katt! /Icaaugusti 27, 2012 – 7:32 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*