Tänkarpromenad i hösten

Igår tog jag mitt block och min penna…kameran över axeln och gick ut på tänkarpromenad igen! Mycket som snurrar i huvudet och jag har kommit på att det är väldigt bra att ha något att skriva ner sina tankar på för det är aldrig så goda och välformulerade tankar som mitt ute i skogen! :O)

Jag tog mig denna gång till havet!! Eller ja… vi har ju inget  hav här men väl en vacker insjö vid namn Rengen! Där satte jag mig på en av klipporna och bara njöt! Dock inte så länge för det var svinkallt! Jag tänkte inte så logiskt innan jag gav mig av trots att jag visste var målet skulle bli så jag fick packa ihop mina saker ganska så fort och pallra mig hemåt igen.. Men lite tid fick jag att gå igenom den dagens händelser och livet i stort och ni vet…världsproblem som ska lösas! ;O)

Jag hoppas ni inte har tröttnat på mina höstbilder! Jag bara älskar hösten och jag tror inte detta är sista bilden på denna vackra årstid! Men jag känner mig liiite tjatig här! ;O)

Jag önskar er alla en underbar fredag! Själv ska jag strax sätta mig i bilen till Stockholm för att träffa en ny vän! Ser framemot detta jättemycket och kanske följer denna vän med hem sedan! ;O)))

 

KRAM på er!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kerstin - Härliga höstbilder! Den sista är helt makalös med trädet som lutar sig ut över vattnet. Helt fantastiskt. :)
Ha en fin fredag.oktober 17, 2008 – 11:35 f m

Camilla - Jag tröttnar aldrig på hösten så fortsätt du bara att visa höstbilder.
Ha en skön helg
Camillaoktober 17, 2008 – 1:09 e m

Lena - Hej Anneli!

Du fotar grymt fint! Jag undrar ifall jag skulle kunna använda en av dina höstbilder i min blogg http://www.tefrossa.blogspot.com? Naturligvis blir du omnämnd som upphoskvinna!

MVH/Lenaoktober 17, 2008 – 4:54 e m

Jörgen - Nä precis, så fina bilder tröttnar vi inte på :-)

Så fortsätt gärna :-)

Jörgenoktober 17, 2008 – 10:18 e m

Anneli - Tack Kerstin att du gillar min lutande björk! Ha en fin lördag!
Camilla! Va skönt att du inte tröttnat på hösten..det gör aldrig jag heller! Jag önskar även dig en trevlig helg!
Jörgen: Skönt…att ni inte tröttnar! Det gläder mig dessutom att du tycker mina bilder är fina! SÅ…jag fortsätter! ;O)

KRAM till er allihop!oktober 17, 2008 – 11:45 e m

Annika - Mycket vackra tänkarbilder. Fortsätt fota den vackra hösten Anneli… för snart e de vinter… å då fryser tankarna till is…

/Annikaoktober 20, 2008 – 2:39 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*