Jag är kär!!

I knytet som ligger på min arm i skrivande stund! Jag berättade ju i tidigare inlägg att jag skulle till Stockholm idag och träffa en vän som kanske skulle följa med mig hem! Det har hon gjort och hon är helt underbar!! En fantastiskt söt brunmaskad Helig Birma som är en spinnmaskin utan dess like!! Så nu är vi fyra i familjen! :O)

Hon är dock FULLSTÄNDIGT galen och har varit precis överallt redan…trots att hon varit här i cirka 2 timmar bara! Och det kommer säkert bli en pipig natt…och Tufsen är livrädd och Bina bryr sig inte…men jag känner i mitt hjärta att detta kommer bli bra! Och jag är så glad att jag hittat henne! Tack Anneli Wehlin, S*Chelitas, för att jag fick köpa henne!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Pippi - Åh, så vacker hon är! Helt ljuvlig. Har som du nog redan vet också en bunmaskad Birma (och en blå). När vi fick hem Eira var Zammy mest nyfiken på henne, medan hon fräst och ville inte alls veta av honom. Efter ngn dag var de vänner.

Stort lycka till!oktober 18, 2008 – 6:47 f m

Anneli - Pippi: Tack! Det kan behövas för Tufsen är verkligen rädd för det lilla knytet! Hon sitter högt på hyllorna och fräser och morrrar bara hon hör henne! Det känns inte alls bra men jag tror precis som du säger att de kommer bli goda vänner när Tufsen ger henne en chans! Visst är det härligt med Birmor? :O))

KRAM till dig och dina birmisar!oktober 18, 2008 – 9:06 f m

Kerstin - Vilken liten skönhet. Fint fotad också. :)
Hon lär nog hitta på både ett och två hyss men vad gör det när man är så där söt?
Ha en fin helg och lycka till med nya kärleken.oktober 18, 2008 – 9:17 f m

Lova - Hon är ju helt underbar, grattis! Här vad det lite småfräsigt första dagarna, nu är tjejerna bästa vänner!oktober 18, 2008 – 10:01 f m

Anneli - Kerstin: Tack! Ja, hyss håller hon på med redan…typ hela tiden och liiite arg blir jag nog men som sagt, man smälter som snö när hon kryper intill en och spinner så öronen håller på att trilla av! Ha en trevlig helg du också!

Lova: Tack! jag är stolt över pyret!! ;O) Jag har redan sett Tufsen och bebisen leka så jag tror det här kommer bli bra! :O))

Kram på er!oktober 18, 2008 – 11:44 f m

Mona - Vilken underbar liten en…så jäkla söt!!

Mona//oktober 18, 2008 – 12:41 e m

Caroline - Vilken liten sötnos du har fått hem! Förstår att du föll pladask för henne!

/Caroline & Cornelloktober 18, 2008 – 1:01 e m

Anita - Jösses Anneli … jag blir ju så glad när jag ser henne. Så lycklig hon kan vara att komma till din familj. Vilken otroligt fin bildsvit och vilken charmig tjej.

Grattis till din nya familjemedlem!

Kram Anitaoktober 18, 2008 – 8:11 e m

Fia - Nämen… en sån liten sötis!oktober 19, 2008 – 9:24 e m

Anneli - Tack Anita och Fia! Hon är en riktigt charmig bråkstake! ;O))oktober 19, 2008 – 11:36 e m

Annika - Nämen titta vilken ljuvlig liten pälsboll. Så vackra blå ögon… Hon är alldeles… alldeles underbar :o)

/Annikaoktober 20, 2008 – 2:34 e m

Kattis - Fantastiskt fin… Trånar och längtar efter en egen liten kissemisse. Hur ska jag övertala sambon?!oktober 21, 2008 – 10:05 f m

Kia - Vilken vacker birma!!december 29, 2008 – 10:15 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*