Underbara brudpar

Det är något speciellt att få vara med någon på deras bröllopsdag och föreviga den! Detta vackra par, Marika och Fredrik gifte sig i Kristberg kyrka i augusti och nu har jag äntligen fått tillstånd att visa bilderna och det gör mig så glad för de är så fina!! Bruden var lite tveksam över att jag skulle få lägga ut bilder på henne, hon visste inte om hon skulle bli bra på bilderna osv. Då är det extra glädjande att få ett mäjl där det står att brudparet är så toknöjda med ALLA bilder och jag får lägga ut vad jag vill! :O))) Och visst är det så att de är vackra? Så här kommer första gänget bilder…jag kan lova att det blir fler! :O))

Tack Marika och Fredrik för det finaste tackmäjl jag någonsin fått!! Det värmer i hjärtat att bli uppskattad på det sättet!

Bröllopsfotograf – Borensberg – Linköping – Vigsel – Kristberg kyrka

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
ElinsPhoto - september 22, 2012 - 10:21 f m

Så otroligt vackra och underbara bilder!

Beatrice Jakobsson (foto) - september 22, 2012 - 10:35 f m

sv: Den är tagen i Island, inte av mig! :) Men va gärna med i min tävling, du skulle lätt vinnat med som här bilderna!

Emma Roodla - Fotograf - september 22, 2012 - 3:47 e m

Åh så vackert :)!

Josefine - september 22, 2012 - 4:48 e m

Men gud.. Skulle verkligen vilja fota brudpar. Så vackert.

AKP Photography - september 22, 2012 - 9:08 e m

Fantastiske bryllupsbilder!!! Nydelige farger og lys!!!

Lillian - september 22, 2012 - 9:23 e m

Jättefina bilder! Förstår att brudparet är nöjda! :-)

Monica - september 23, 2012 - 9:33 f m

Fantastisk flott serie,- jeg ville også ha sendt verdens fineste takkemail om jeg hadde fått slike bryllupsbilder! Blir aldri mett av fargene dine!
Ha en fin søndag:)

KajsaLisa - september 23, 2012 - 11:20 f m

Ingen triss, men underbara bröllopsbilder.

Fotograf Annie - september 23, 2012 - 9:32 e m

Vilka underbart vackra bröllopsbilder :) Underbart ljus :)

therese fransson - september 26, 2012 - 3:25 e m

Hej ! alltså du är ju helt GRYM på att fotografera. Kan ju säga att detta har blivit en av mina favorit bloggar. Tänkte fråga dig ifall om du jobbar som fotograf? Alltså om man kan typ beställa dig? haha.. För det är så att jag gärna vill fotografera mig med min vän, tänkte ge henne det i födelsedagspresent. Tänkte fråga lite hur mycket du tar för att ta några kort på två bästavänner? Eller först kanske jag ska fråga OM du gör det. Haha. Hör gärna av dig! kram

Marika & Fredrik - oktober 19, 2012 - 9:13 e m

Ja, alltså, bilderna är så vackra! Du har fångat så fina ögonblick, färger, kontraster.
Det har verkligen varit svårt att välja ut vissa till favoriter!
Tack för en professionell fotografering!
Din envishet, tankar och idéer till ett förväntansfullt, nervöst, glatt och förvirrat brudpar resulterade i en färgsprakande fullträff 😉

Keep up the good work !!

/Marika & Fredrik

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*