Underbara brudpar


Det är något speciellt att få vara med någon på deras bröllopsdag och föreviga den! Detta vackra par, Marika och Fredrik gifte sig i Kristberg kyrka i augusti och nu har jag äntligen fått tillstånd att visa bilderna och det gör mig så glad för de är så fina!! Bruden var lite tveksam över att jag skulle få lägga ut bilder på henne, hon visste inte om hon skulle bli bra på bilderna osv. Då är det extra glädjande att få ett mäjl där det står att brudparet är så toknöjda med ALLA bilder och jag får lägga ut vad jag vill! :O))) Och visst är det så att de är vackra? Så här kommer första gänget bilder…jag kan lova att det blir fler! :O))

Tack Marika och Fredrik för det finaste tackmäjl jag någonsin fått!! Det värmer i hjärtat att bli uppskattad på det sättet!

Bröllopsfotograf – Borensberg – Linköping – Vigsel – Kristberg kyrka


11 svar till “Underbara brudpar”

 1. Fantastisk flott serie,- jeg ville også ha sendt verdens fineste takkemail om jeg hadde fått slike bryllupsbilder! Blir aldri mett av fargene dine!
  Ha en fin søndag:)

 2. Hej ! alltså du är ju helt GRYM på att fotografera. Kan ju säga att detta har blivit en av mina favorit bloggar. Tänkte fråga dig ifall om du jobbar som fotograf? Alltså om man kan typ beställa dig? haha.. För det är så att jag gärna vill fotografera mig med min vän, tänkte ge henne det i födelsedagspresent. Tänkte fråga lite hur mycket du tar för att ta några kort på två bästavänner? Eller först kanske jag ska fråga OM du gör det. Haha. Hör gärna av dig! kram

 3. Ja, alltså, bilderna är så vackra! Du har fångat så fina ögonblick, färger, kontraster.
  Det har verkligen varit svårt att välja ut vissa till favoriter!
  Tack för en professionell fotografering!
  Din envishet, tankar och idéer till ett förväntansfullt, nervöst, glatt och förvirrat brudpar resulterade i en färgsprakande fullträff 😉

  Keep up the good work !!

  /Marika & Fredrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *