Höstlängtan

Det känns som fredag idag! Solen skiner…vinder piskar om träden som med all kraft försöker hålla kvar sina gulnande löv… Det känns som vår och höst i ett! Med lite vinter som krydda…. Jag vill bara gå ut och sparka i löven…känna den ljuvliga höstdoften som virvlar upp med varje löv som ruskas om… Himlen är blå med små vita tussar på! Vinden känns sommarvarm härifrån, där jag sitter innanför mitt fönster och tittar ut! Höstlängtan…

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

POOS - Jag gillar fotot riktigt mycket :)
Annorlunda och mjukt på något sättoktober 17, 2012 – 3:22 e m

Photo Attraction - Cannabis ? 😉oktober 17, 2012 – 4:58 e m

Picsrama - très beau flou, les couleurs sont magnifiques; une réalisation plus que parfaite.oktober 18, 2012 – 6:39 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*