Världsliga tankar!

Varje gång jag ska lägga in ett nytt inlägg i min blogg tänker jag att jag ska skriva något intelligent…något som fångar in er och får er intresserade och inser att bloggen är fantastiskt intressant…så intressant så det inte bara går att missa ett enda inlägg!  Jag har massor att skriva…jag tycker och tänker massor! Både intressant och världsligt! Men inget kommer ut när jag väl sätter mig! Det är som att jag blir jättestressad….helt plötsligt bara MÅSTE jag gå och lägga mig…eller göra något annat som är fullständigt jätteviktigt i stunden! Kanske handlar det om prestationsångest! Jag vet att ni gillar mina bilder men kommer ni gilla det jag skriver?

Jag vet också att skriver man mycket som inte intresserar så tappar man lätt intresset! Fast å andra sidan är det ganska trist med en blogg med bara bilder! Eller hur? För att bli sådär omåttligt populär ska man dela med sig av sitt liv, skriva om inredning och om hur positivt man tänker hela tiden! Jag önskar att min blogg var omåttligt populär så jag önskar jag kunde skriva så ni blev sådär fullständigt fångade! Skriva på ett briljant sätt som gör att ni vill ha mer…och mer… och delar med er till era vänner som också vill ha mer och mer!  Men jag vill inte skriva om inredning! Det intresserar inte mig! Jag vill inte heller skriva om hur jag redigerar olika bilder. Det finns så många fantastiska människor därute på nätet som är urduktiga på att förklara hur man gör vissa saker och hur man redigerar en bild på ett visst sätt! Jag är inte det! Jag kan hålla kurser och lära ut öga mot öga men att skriva hur jag gör på bloggen känns inte som min grej! Det är andra som gör det så mycket bättre!

Så vad vill jag då? Jag vet inte… Jag vill att ni alla som besöker min blogg ska tycka det är roligt att besöka den! Att ni trivs här på bloggen och tycker att den är värd ett besök! Jag vill att flera ska upptäcka min blogg och inse att det faktiskt finns något här som är värt att hålla koll på! Vad vet jag inte än….bilderna så klart! Eller ja, bilderna är i centrum och kommer alltid vara i centrum för det är en bildblogg.

Det känns som att jag måste förändra mig och min blogg för att få upp intresset för bloggen igen..det känns som den håller på att dö ut! Jag har många underbara prenumeranter som håller koll på mig och besöker mig men jag ser att det har minskat drastiskt! Kanske är det så att många inte går in i bloggen längre utan nöjer sig med att titta på bloglovin och sedan struntar i att komma hit!

Jag har så goa besökare så jag har turen at inte ha många inlägg som får noll kommentarer och det är jag enormt tacksam för…men jag känner ändå att jag måste göra något för att få mera… Jag har frågat förut och då fick jag förslaget att ha flera bilder i samma inlägg och det har jag haft några stycken sedan dess men det känns inte helt rätt! De flesta bilder är värdefulla i sig och därför bör visas ensamma! Men jag försöker variera det!

Ja vi får se hur det utvecklas. Något kommer med all säkerhet hända…på ett eller annat sätt. Har ni några tips eller råd så är ni varmt välkomna att berätta dem för mig!

Bilden här är en bild på vackra Nicole. En redigering som jag inte gör alltför ofta. En färgskala som inte riktigt är min vanliga. Men den tilltalar mig! Hoppas den tilltalar er också!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

ormbunke - Så fina tankar du har.Jag vill också att mina bilder skall tala.Har svårt att skriva om dem ibland. Du har din stil som jag blivit intresserad av trots att jag inte tar porträttfoton mer än en och annan på något barnbarn.
Gillar ju att redigera mina bilder.
Har du varit inne på de två amerikanskor som har texturer där kan man också få bloggvänner.Titta på min sida. Sen finns det ju olika teman där jag försöker begränsa mig. Blev lite svammel men jag är inte så bra på att skriva.Ha de gott. Kram.november 20, 2012 – 1:32 e m

Nina - Jag har en sån där förmodligen jättetråkig blogg eftersom jag skriver om tankar, drömmar och sånt som händer i mitt liv. Och inte har bilder eller videoinlägg i varje inlägg.
Antalet besökare har väl gått upp något jämfört med den gamla bloggen, men populär blogg kommer det aldrig bli.
Och dom populäraste bloggarna, är ju oftast, konstigt nog, inlägg med nästan bara bilder och någon/några korta rader, och typ ”Idag var jag på stan och köpte en tröja och ett par jeans. Träffade Sara och fikade”. Vad är det som är så roligt med såna bloggar?november 20, 2012 – 3:19 e m

Monica - Mange fine tanker Anneli,- har ingen forslag å bidra med, men det som gjør at JEG kommer hit er nettopp bildene dine, og særpreget ditt som jeg ikke har sett noen andre steder, og som jeg er stor fan av! Jeg er en skarve amatør, og sitter og tenker når jeg er her ”hvordan gjør hun ditt og hvordan gjør hun datt”.Men du skriver jo at du ikke kunne tenke deg å skrive om slike ting:) Så for min del, kommer jeg fortsatt til å komme hit for å nyte dine bilder, selv om jeg aldri har prøvd meg på portretter eller dyr. Jeg har litt problemer med synet, så det er det eneste jeg synes er litt vanskelig her inne,- tekstfargen, så jeg må innrømme at jeg sjelden kan lese alt du skriver…
Men bildene,- fantastiske!!
:)november 20, 2012 – 7:37 e m

george - …dull with a blog with just pictures…

I couldn’t agree less. Some people need to write – because their pictures don’t meet the quality, creativity and exacting standards that your do.

…a nice thoughtful pose!november 20, 2012 – 10:08 e m

Johanna Fåglund - Jag tycker om din blogg väldigt mycket! Alla dina bilder är så fina. Du inspirerar mig :))
Är själv mer för att kolla på bilder än att läsa massa text (kanske för att jag själv är dålig på att skriva bra :P).november 20, 2012 – 10:22 e m

Lova - <3november 21, 2012 – 12:54 e m

Lillian - Förstår PRECIS vad du menar! :-)
Ibland får jag till en sådan där finurlig text som känns klockren. Och ibland är det helt tomt, inget vettigt alls finns att skriva!
Jag tror det beror lite på att bilderna är nummer ett på min blogg och ibland har man inte en passande text. Jag vill bara visa bilden liksom. :-)
Men hur som helst är jag väldigt glad i dina bilder och det har jag varit i ett par år. Inte alltid bra på att kommentera men inne med jämna mellanrum och inspireras och hänförs! Fortsätt så! :-)november 21, 2012 – 8:07 e m

fröken K | vill bli amatörfotograf - Jag förstår precis hur du känner. Jag vet inte vad jag vill skriva om, jag vill bara visa lite bilder och tömma huvudet. Men det är faktiskt trist när ingen läser eller kommenterar hur många gånger man än säger till sig själv att man ”skriver ju för sig själv”. Det är svårt det där. Vi är två stycken bloggare i den stora bloggvärlden, du och jag. :)november 21, 2012 – 9:53 e m

VisuElle Photography - Très beau portrait et très joli modèlenovember 22, 2012 – 9:19 f m

Kerstins foto - Jag känner så väl igen mig. Har inte den där förmågan att skriva så jag trollbinder folk. Jag vill att bilderna ska tala för sig själv och då blir det lite och ibland ingen text alls. Klart att det vore kul om fler hittade bloggen och uppskattar bilderna men det är som det är. Jag är glad för de som tittar in.
Jag gillar dina bilder, det vet du, men jag är inte den bästa på att kommentera. Men bilderna ser jag, varenda en och jag gillar det jag ser. :)
Ha det gott.november 22, 2012 – 1:45 e m

Eva - Egentligen, tänker jag, så beror det nog på vad man vill med bloggen själv?
Om det är en kommersiell blogg, eller företagsknuten blogg, som behöver se hög statistik för att ana att reklamen går ut, ja, då måste man ju jobba på det vinnande konceptet kanske.
Men om man bloggar för sitt egna nöjes skull? I ”verkliga livet” skulle vi ju inte göra sämre ifrån oss på en bildvisning för att det satt en liten intresseklubb på 5 än om det var en sal ful av allmänintresserade åskådare i 100-tals. Eller? Visst är det roligt att många läser/ser bloggen, men själv funderar jag (fortfarande) på om jag inte ska sluta titta på statistiken egentligen. Frågan, för mig, blir; vad är bloggen till för (Lyfta mig själv, få ur mig det som ska ut, bilderna, kontakten med andra … jobbigt att svara på)?

Din blogg är fin. Dina bilder är vackra. Innerligt vackra! De blir inte mindre så om jag kommer in en gång i veckan istället för varje dag 😉november 23, 2012 – 7:30 f m

Pumita - Läser och funderar… och kommer fram till samma sak som Eva: din blogg måste vara som du vill ha den. Jag tror inte att någon bloggar för sig själv (då kan man lika gärna hålla en monolog hemma, finns ingen anledning att lägga ut det för allmän beskådan) utan bloggeri handlar om kommunikation, interaktion.

Känner igen mig i dina tankar om ”bara fotoblogg”. Jag tycker mycket om att skriva men dels tar jag mig inte den tiden och dels känns det som att allt ska gå så snabbt att inte många tar sig tid att kommentera. Det händer inte så mycket ”utanför fotokedjorna” om du förstår vad jag menar. Iaf inte bland de bloggar som jag besöker. Det är lite tråkigt.

Oavsett vad du bestämmer dig för så tycker jag inte att du ska göra om din blogg för att ngn annan ska gilla den. Visst, bekräftelse vill vi alla ha men det är viktigare att vara sann mot sig själv. Oj, nu blev det högdraget… det var inte meningen. 😉

Ha en skön helg!november 23, 2012 – 5:50 e m

Terese - Hejsan
jag undrar vilket program eller hur du gör för att redigera bilderna så dära eller vad kallas det försöker lära mig men jag hittar inte hur man ska göra. jättefin blogg för övrigt =)februari 10, 2013 – 11:08 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*