Intresse

Fredagens tema är ”intresse” och jag vet inte riktigt vad det betyder! Eller ja, ordet rent konkret vet jag ju vad det betyder men vad är ett intresse? Vad är skillnaden mot en hobby? Jag har ingen aning men någonstans i bakhuvudet hör jag någon som idiotförklarar alla som inte förstår den skillnaden! Jag tänker att fotografering är ett intresse men jag kan egentligen inte säga det…Det är så mycket mer…en livstil och ett andningsmöjlighet. Sången kanske? Samma sak där…utan musiken skulle jag inte överleva som den jag är och ska vara så njae…det är en gåva, en medfödd talang som låter mig bearbeta allt och inget! Katterna då… Det är ett intresse! Eller? Njae…kanske inte det för de är ju min familj och familjen är ju knappast ett intresse!

Efter mycket om och men kom jag till slut på det! Jag är intresserad av att prata med och tolka andra människor. Jag älskar att studera andra människor och lära känna dem för att kunna se deras nästa drag. Det låter nog ganska konstigt men jag tror att om ni frågar vilken vän, kollega, person i min närhet som helst så vet jag mer om dem än de om mig. Jag tror också att deras svar är att det är lätt att anförtro sig åt mig. Berätta hela sin livshistoria redan innan man känt varandra en vecka! En egenskap som är väldigt bra att ha vid porträttfotografering. Att kunna se vad någon tänker och känner utan ord…underlättar för att få de där intima, personliga bilderna som speglar människan bakom och inuti och inte bara ytan!

Bilden som får representera detta är en bild på Madeleine, tagen en vacker sommardag!

Tema Fredag

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Josefin -Happy Days- - Tänkvärt och vackert! du är en sån fantastisk fotograf som fångar känslan så fint på bild.november 30, 2012 – 7:10 f m

Violen på Brandholmen - En underbar bild, så lätt och skir!november 30, 2012 – 7:50 f m

Eva - Vacker fotat! :)november 30, 2012 – 8:34 f m

Ica Ganestål - Jag älskar det där glittret du har i många av dina bilder. Det är så underbart. Vackert, ljust och hoppfullt på nåt vis. / Icanovember 30, 2012 – 8:38 f m

Becca - Vacker bild, vacker tjej!november 30, 2012 – 9:00 f m

Beppan - Det är en gåva att ha ett sådant intresse – eller förmåga – särskilt vid porträttfoto som du skriver. Men också i många andra sammanhang.
Vackert foto på Madeleine!november 30, 2012 – 10:20 f m

Hanna - Superfint, visar verkligen ditt intresse och din kunskap.november 30, 2012 – 10:37 f m

Bitten - Snyggt!november 30, 2012 – 4:23 e m

Nett - Så vackert porträtt och du är duktig på ditt intresse :)november 30, 2012 – 4:26 e m

Kakan - Fin bild…
Ha det bra!
Kram Kakannovember 30, 2012 – 9:53 e m

Marit Johansson - Du är ju så grymt skicklig porträttfotograf!november 30, 2012 – 10:25 e m

Stare Ström/Kråkvinklar - Du tar fantastiskt fina porträtt!december 1, 2012 – 7:12 e m

jeanette - Vacker bild och mycket kloka ord.december 1, 2012 – 9:59 e m

Netza - amatörfotograf och kulturhistorisk nörd - Vilket otroligt fint ljus!december 2, 2012 – 7:46 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*