Mitt ljus


Just i skrivande stund ligger hon på armen så jag har bara en arm/hand att göra detta inlägg med… Hon är Tufsen…mitt ljus i mitt liv!! Jag vet att ni har sett henne tidigare i fototrissar och med all säkerhet så är det nog några av er som redan innan ni kom hit ”visste” att detta skulle vara min tolkning och att Tufsen skulle vara med! Men lite variation bjuder jag på då jag bara visar delar av henne…såsom hennes ljuvliga morrhår, bedårande lockar och förstås hennes fullständigt, ljuvligt bedårande tulpantassar!! Så mjuk är hon där hon ligger på min arm och andas varmt på den! Hon är mitt ljus…min bästa vän….hela mitt hjärta!

Tufsen heter egentligen S*Possum’s Regina och är en blåmaskad Helig Birma!

Fototriss

Vinsterna kommer från CoolStuff

Camera Critters

, ,

67 svar till “Mitt ljus”

 1. Supersöt!!
  Och jag vet inte om du läste mitt svar i min blogg, men Wendy dog i oktober. Hon blev 19 år gammal. Så hon är ett högst påtagligt minne, eftersom vi saknar henne så extremt mycket…

 2. Ja, jag hade höga förväntnigar på din triss den här gången… och ändå lyckas du överträffa dem! 😉 Underbart dubbelbottnat ljus-tema – ljus i bilderna är ju lite av ditt signum (i mina ögon i alla fall) och den metaforiska ljuspunkten som är en katt kan jag inte annat än instämma helhjärtat med… det är sällan jag får ha båda händerna fria vid datorn! (Just nu fick jag som omväxling en boa om min hals…):) Makalöst fint, Anneli!

 3. Hej 🙂 Tack för din kommentar, det är så roligt att höra vad andra tycker också :)Många gillar just den första 🙂

  wow vilken sötnos och riktigt snygga foton. Riktigt mjuka och mysiga foton 😀

  Ha en toppenkväll

  Penny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *