Julkalender: Lucka 4

Jag gör en fotosession, kommer hem och tittar igenom den och direkt ser jag favoriter. Dessa bilder älskar jag direkt men av någon anledning vill jag spara på dem så jag väljer att visa nummer- 2-bilderna. Tiden går och mina favoriter ligger kvar på min hårddisk…ovisade! Mycket märkligt och något jag försöker ändra på men det är inte lätt! Detta är en sån bild från årets julkortsfotografering med mina kissar! En klar favorit som jag älskade direkt jag såg den!  Min lilla skrutta Bellebus i julskrud! Skulle varit en rosett men blev mest en slips! ;O) Speciellt efter att mamma Vippan dragit i den!!

Jag frångår alltså mitt vanliga sätt att visa bilder men det är till er fördel för vem kan motstå sötaste BelleBus i julkrås?? Dessutom tänker jag visa flera bilder från denna session (till skillnad mot tidigare år) så därför kan det vara bra att börja tidigt! ;O)

Jag tänker ha en liten tävling här i bloggen inom de närmaste dagarna. Ni som gillar mina bilder kommer få chansen att vinna ett fint pris…en one of a kind!! Och ni andra kan ha den som julklapp! ;O)
Håll utkik!

_______________________________________________________________________________________________________

Övriga julkalendrare: Cecilia

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Lillian - Du tar så vackra bilder på dina pissar!
Kul att du gillar julkalendern! Den är ju upplagd på ett lite annorlunda sätt och det är en utmaning men det är himla kul. Länkning låter kalas. Jag sätter in den när det passar i storyn någon av de närmaste dagarna. :-)december 5, 2012 – 6:12 f m

Adine - fotograferande lärarstudent - Men åh, vilken underbar bild! Ser fram emot att få se fler :) Hehe, den dagen då katter låter bli att leka med band av alla de slag, den dagen flyger också grisar 😉december 5, 2012 – 8:56 f m

Cecilia Engvall - Nej henne kan ingen motstå 😉 hur bär du dig åt för att få katterna att posa så där?december 5, 2012 – 9:26 f m

Frida - Så söt! :)december 5, 2012 – 11:48 f m

Misswhatsit - Vilken härlig bild på en stilig kisse:)Vilket charmtroll.december 5, 2012 – 6:27 e m

Åke - Viken tid du måste lägga ned! Kissen ser ut att vara van! Bra tålamod! Jag tycker du valt fin bakgrund och även här fin omgivning.december 5, 2012 – 9:45 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*