Julkalender: Lucka 9

Andra advent! Oj, vad tiden springer iväg! Jag är inte i december ännu…vet i sjutton om jag ens hunnit till november faktiskt! Allt är kvar…just nu känner jag mig lite stressad…dock när jag blir stressad så lägger jag det åt sidan och tänker: en annan dag…och så kommer den där andra dagen som är dagen innan det måste bli klart och då är det så långt ifrån färdigt så det inte finns en chans att hinna i tid… Jag hade alla intentioner om att förändra detta i år men ändå sitter jag här, den andra advent och funderar på var tiden tagit vägen? Jag vill så mycket men har så otroligt lite ork att fördela ut på det så det blir bara platt pannkaka….

Jaja…en adventsbild blev det i alla fall! Nu ska jag fixa julkort, julklappar och jobb…..

Hoppas ni andra haft en fantastiskt underbar andra advent och att ni njuter av denna vackra tid vi har!!

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Övriga julkalendrare: CeciliaLillian

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*