Julkalender: Lucka 20

Är det sant!! Är det redan den 20 idag?? Oj, vad snabbt det gått denna december! Och härligt nog, tack vare denna kalender, har jag känt kreativiteten flöda och glädjen till fotograferingen har ökat igen! Och det har också ökat med besökare härinne så tack snälla för att ni hälsar på mig! :O)

Tema Fredag

(lite fusk för det är gårdagens inlägg men det är så rött, så rött!!)

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Övriga julkalendrare: CeciliaLillian

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Jah Hollis - Jag ska. Fin bild, men är du också ett nattdjur?december 20, 2012 – 3:10 f m

SoF - Det är en sådan härlig känsla – när kreativiteten flödar.
Kul när man kommer på saker som gör att den stimuleras.

Tack för dagens färg”terapi”! :)december 20, 2012 – 9:07 f m

Anitas Blogg - Malta - Härligt sprudlande, sprakande foto med mängder av nyanser i rött. Vilken underbar kreativitet du bär på :-) Hoppas den smittar för jag kikar in här ganska så ofta 😉 Önskar dig en skön helg. Nattuggla, ja här är en till :-)december 21, 2012 – 4:38 f m

Violen på Brandholmen - Läcker bild som är fint redigerad! Härligt när kreativiteten flödar!
GOD JUL!

(Nej, jag bor inte utomlands men visar många bilder från mina resor.)december 21, 2012 – 9:10 f m

llhertz - Grattis till dig! För att du mår bra och känner skaparglädje. Den smittar precis som det röda.
Ha en skön (foto)fredag!december 21, 2012 – 9:18 f m

Elizeth - Ett jättefint foto! Verkligen en uppiggande färgexplosion.december 21, 2012 – 9:22 f m

Kakan - Vilken fin glittrig kula.
Ha en god jul!
Julkram Kakandecember 21, 2012 – 11:01 f m

Jah Hollis - Ja, tiden drar iväg ibland utan att man märker det. Fin bild med fina röda nyanser i. Och ja, jag är en inbiten nattmänniska, piggnar ofta till framåt midnatt. Och jag har nästan alltid jobbat sena tider, klarar inte 9-5. Ha en God jul!december 21, 2012 – 1:55 e m

Hanna - Vackert! Riktig julkänsla i bilden, sprakande och färgglad :0)december 21, 2012 – 3:47 e m

Lillian - Precis det gör min julkalender också! Plåtar mycket mer än jag gjort om jag inte hade den. :-)december 22, 2012 – 12:29 f m

Cecilia Artista - Härlig färgsprakande bild!
Ha en riktigt skön julhelg!december 23, 2012 – 11:49 f m

Fota julgran « Petra – i ord och bild - […] att fota en himla julgran! Jag vill också kunna ta såna där fina julgranskulekort som t ex Anneli […]december 29, 2012 – 7:26 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*