Julkalender: Lucka 22

Hjälp! Det är jul snart! Riktigt snart… Det är dan före dan före dopparedan!! OJ OJ OJ!!

Idag har jag fått min första julklapp för i år…vet förstås inte om jag får flera! Denna fick jag från jobbet. Glad blev jag och fin är den! Eller hur? Det roliga är att det är macarons i den och det har jag längtat efter att få både fotografera och smaka hur länge som helst. Kommer förhoppningsvis i ett annat inlägg! Mycket smaskigt i denna klapp!!

Är ni klara med alla klappar??? Har ni funnit jullugnet eller är det stress ända till sista sekund? Själv ska jag ut och handla klappar idag…får se om jag lyckas få till det jag tänker mig! Hoppas ni får en skön dan före dan före….

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Morgan - Alltid stressigt in i det sista, men jag ligger nog ganska bra till trots allt. Alltid roligt med julklappar, du får säkert flera. Jag passar på att önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år här. Hoppas du får det fantastiskt…
Kram
Morgandecember 22, 2012 – 10:04 f m

Jah Hollis - Trevligt att få en jobbjulklapp man gillar. Lycka till med klappinköpen. Själv har jag klarat av det, men ska hoppa in och jobba kvällen före julafton.december 22, 2012 – 12:10 e m

Misswhatsit - En vackert inslagen julklapp och med önskat innehåll är ju perfekt att få.
Det blev en snygg bild dessutom:)
God Jul och gott Nytt År!december 23, 2012 – 10:36 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*