Årskrönika 2012

Året 2012 har gått väldigt snabbt. En pust och så var året över. Men det har hänt en hel del också. Bland annat har min söta brorsdotter tagit studenten och självklart var jag där och fångade ögonblicken. Detta är nog några av mina absoluta favoriter av alla bilder från förra året. Det visar den oerhörda lyckan som flödar över till tårar över slutet. Det första slutet av många som kommer komma i livet! Nu är livet på riktigt!

Jag har också träffat många underbara människor som jag fått föreviga. Här är några exempel på fina tjejer som stått framför min kamera i år!

Några konserter har det också blivit och här är två av mina favoriter! Jill Johnson, fantastisk sångerska och Magnus Bäcklund, en man med en mäktig röst!

Jag fotograferar också många djurporträtt och här kommer ett par. Det andra, som är på tokan Decibelle, betyder lite mer för hon är min jobbarkompis på mitt nya jobb jag fått i år. Jag har blivit anställd som fotograf/websideansvarig för ett företag och det är så roligt! Jag trivs väldigt bra och det passar mig som handen i handsken! Så det går definitivt på plussidan för 2012! Och att jag har så fina jobbarkompisar som vovvarna Decibelle och Donzi är superkul…de andra är också underbara! :O)

Självklart har jag hunnit med att macra litegrann också även ifall året inte bjudit på många såna tillfällen. Av många olika anledningar så har det minskat väldigt mycket på det. Men dessa två bilder är mina två absoluta favoriter från 2012! Hösten är min favoritårstid och vi har haft en underbar sådan!

Det har inte bara varit positivt detta år. Detta år har varit jättetufft med mina kissar. Tufsen (översta bilden) har inte mått så bra och hon är min absolut bästa vän och mitt hjärta så det gör mig så ont! De säger att hon har artros (skräp på lederna typ så därför har hon ont och det går inte göra så mycket åt! Värktabletter men de kan ge biverkningar så det är inte ett helt lätt beslut! Jag älskar henne mest av allt på hela jorden så det har varit riktigt jobbigt!!  Som om inte detta räckte så har Meche (nedre bilderna) blivit sjuk. Hans njurar är kraftigt nedsatta så han har magrat, tappat livslusten och varit väldigt nära att inte klara sig. Han har gått på kontroller varje månad och fått medicin och specialmat. Specialmaten vägrar han äta men medicinen älskar han så nu är det bara att hålla tummarna för honom! Det är aldrig roligt när ens familjemedlemmar blir sjuka! :O(

Men…för att avsluta positivt i min årskrönika av stora händelser så måste jag nämna mina brudpar! Min älskade brudpar som betyder så mycket för mig. Det är bland det roligaste jag vet och i år har jag bara träffat fantastiska brudpar som tillsammans skapat magi framför kameran!

Så..på det stora hela har det varit som ett vanligt år…både upp och ner! Jag hoppas att 2013 kommer bli bättre på alla sätt. Nya möjligheter, chanser till utveckling. Träffa mera nya människor och göra minst två nya saker som utmanar mig rejält! Jag kommer jobba på att utveckla mig i produktfotografering och jag hoppas få möta många underbara brudpar som jag får äran att föreviga deras stora dag åt! Självklart vill jag träffa många fina djur som jag kan få porträttera på mitt lilla vis.

Och min absolut största önskan är att mina kissar ska få må bra och ha ett fint år av lycka, glädje utan värk och bråk med andra sjukdomar!

Och för bloggen önskar jag utveckla den lite men det kommer ni märka förmodligen i januari…bara att se framemot! :O)

NU….framåt…mot 2013!! Visst hänger ni med?

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

P I X E L I E - Erica Pettersson - Vilka underbara bilder du fotat under 2012!
Ser verkligen fram emot alla fantastiska bilder 2013 😀januari 2, 2013 – 2:40 f m

Photo Attraction - Beautiful work!
And may 2013 be even better!januari 2, 2013 – 10:34 f m

Rebecca - Underbara bilder !januari 2, 2013 – 10:35 f m

fröken K | vill bli amatörfotograf - Åh, om man ändå kunde få bli fotograferad av dig. Jag är säker på att till och med JAG skulle se snygg ut då. :)
Vilket bra 2012. :)januari 2, 2013 – 11:15 f m

Lillian - Visst gör vi det! :-)januari 2, 2013 – 11:27 f m

Felicia Andreasson - Foto - Grymt härliga bilder! 😀januari 2, 2013 – 4:07 e m

Sami - Hej
Alla bilder är kanon (som vanligt) men min favorit är den allra första bilden på katten med de djupa och vackra ögonen :)januari 2, 2013 – 9:43 e m

Melodi - Oj, din blogg hade jag missat! Otroligt fina bilder! Alla bilder har så fantastiska färger. Bloggen får hamna bland mina ”favoriter”. Kul det ska bli att klicka in här och bli inspirerad!januari 2, 2013 – 9:57 e m

Klaus - amazing portraitsjanuari 4, 2013 – 9:09 f m

Monica - Hvilken flott årskavalkade du har satt sammen, Anneli! Du er bare helt rå!
Når leser jeg også teksten MYE bedre etter du skiftet farge:)
Et riktig godt nytt år til deg:)januari 11, 2013 – 6:59 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*