Kasta inte pärlor på svin!

Jag har aldrig gillat studiobilder med vit bakgrund. Jag tycker det känns opersonligt och tråkigt! Speciellt porträtt och framför allt barnbilder. Men nu när jag har börjat jobba mer med produktfotografering så har jag helt plötsligt blivit intresserad av att lära mig det! Jag är fascinerad av fenomenet, för en sak är säker, det är inte helt enkelt att göra en bakgrund helt vit, oavsett vad man än fotograferar. Så nu har jag tagit tag i det och börjat göra bilder med vit bakgrund! Tycker själv att jag lyckats riktigt bra, har lärt mig något nytt och fått utvecklas. Och är det något jag tycker är viktigt så är det att utvecklas. Jag kommer nog aldrig bli den personen som kommer göra många bilder med vit bakgrund…det är liksom fortfarande inte min grej och jag tycker helt ärligt att det är finare med annan färg på bakgrunden! MEN….jag är glad att jag lärt mig detta…för ju mer jag kan, desto bättre kan jag göra det jag vill göra!

Jag har uppdaterat produktkategorin på hemsidan med några nya bilder, därav flera bilder med vit bakgrund. Det är bara att titta in och njuta! :O)

www.alafoto.se -> portfolio -> smått & gott -> Produkt

Produktfotografering – Linköping – Östergötland – A’la Foto

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Photo Attraction - Awesome production and lighting work!februari 5, 2013 – 10:15 f m

george - Interesting comments Anneli. And I enjoyed your product pix; keep it up, if anyone will crack the difficulties of producing a white background, it’s you.februari 5, 2013 – 2:01 e m

ElinsPhoto - Roligt med produktfotografering. Jättefint foto, det är en konst att få vita bilder.
Ja att tulpaner är underbara, nu längtar jag efter vår men här har vi fått gå med snöslungan två gånger idag och jag körde fast i snöstormen en gång :)februari 5, 2013 – 8:27 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*