Studiofotografering del 2


Ikväll har vi haft träff i studion igen! Denna gång hade vi ingen modell utan koncentrerade oss på produktfotografering! Vi hade som mål att få det perfekta splashet på bild! Och givetvis med en snygg ljussättning! ;O)

Först ut en behind-the-scenes-bild…så klart! Joel kollar hur bilden blev!

Mina försök att göra denna dryck makalöst intressant att vilja ha! Visst blir ni läskade? ;O)  

Eftersom vi är några stycken blir det en hel del tid när man studerar de andra i arbete! Något som är trevligt och lärorikt! Själv är jag liiite mindre tålmodig så jag försökte mig på att synka blixtavtryckningarna hos de andra och på så sätt få fotografera hela tiden! Man får väl vara smart! ;O)

Så den sista är just en sådan bild där jag stulit någons blixttid! :O)

Dessutom är jag inte överförtjust i rött vin så jag fixade lite öl istället! ;O))

Det har varit toktrevligt och jag ser så klart redan framemot nästa gång! Tack Micke och ni andra för allt skoj! :O)))


3 svar till “Studiofotografering del 2”

  1. Konstigt att det alltid blir små figurer, av droppar och splash, fast att man ser det betyder väl att man har barnasinnet i behåll 🙂

    I första ser jag en fotbollsspelare som står och trixar med bollen, och den andra är ju helt klart någon som dyker 😉

  2. Snyggt! Jag har funderat och funderat men inte vågat mig på detta hemma;)
    Men det kanske kommer, inspirationen gjorde då det iaf vill jag lova!
    Kanske kan passa på nångång då gumman är borta och slipper se mitt geggande! HA HA!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *