Jaga fladdermus….

…är väl kanske inte bland det vanligaste jag gör! Har gjort det en gång tidigare. Då med vita lakan, mina kusiner och i skymningen…! Denna gång var det sen eftermiddag och denna gång var det också kameran jag jagade den med! Den lilla galningen hade inte förstått att det fortfarande var alldeles för ljust ute och inte heller att han skulle sova just då och inte äta som han var febrilt upptagen med att göra!

I själva slussen höll han till och jagade diverse småkryp och insekter som höll till där!

Självklart fick jag den på bild! Riktigt stolt är jag! Det är väl den enda äkta, friflygande fladdermus jag någonsin kommer fånga så denna bild kommer hängas på väggen! ;O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kerstin - Wow, tänk att ha fångat den på bild! Bra jobbat! Jag är lite smårädd för dom, tycker att dom ser jätteläskiga ut så förutom att du är en bra fotograf är du också modig!
Ha en jättefin helg.oktober 31, 2008 – 12:35 e m

Anneli - Tack Kerstin!! Jag kände mig inte särskilt modig i det läget…eller jo, kanske lite för jag låg på kanten av själva slussen och den var djup och jag har lågt blodvärde och blev lite yr i huvudet! Men inte för den lilla söta varelsen som flög omkring och inte brydde sig ett dugg om mig! Jag gillar fladdermöss! Men jag har full förståelse för att man tycker de ser lite läskiga ut!

Jag önskar dig en jättefin helg också!! :O))oktober 31, 2008 – 12:54 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*