Vippan!

Det var längesen jag visade min lilla bebis och berättade något om henne så här kommer massor med bilder på henne! Hon är otroligt söt, helt tokig, orädd och sååå mysigt kelig! Spinner högt och krävande gör hon också! Hennes favoritplats att sova på är helst i mitt ansikte men går inte det så åtminstone så nära som möjligt! ;O)
Och alldeles, alldeles nyss lärde hon mig att göra länkar i denna blogg…hon är nämligen dataexpert ocskå! Mycket har hon fixat i Lightroom åt mig som jag inte fattar hur hon gjort och inte heller kan återställa! Men duktig är hon! ;O)

Tack för alla namnförslag jag fick på ett tidigare inlägg! Hon har dock fått namnet Dammvippan för hon kommer in på ställen som inte jag gör och där har hon dammat och gjort sååå fint så! ;O) Men hon kallas Vippan…tills vidare i alla fall! ;O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

G I L R A E N - Aaaw, vilken sött charmtroll! 😀november 2, 2008 – 11:41 f m

Ditte - Får man egentligen lov att vara så där söt?!
Jag älskar de spretande ”tårna” i tredje bilden…….och den lätt galna blicken i bilden efter! 😀

Pussa Vippan från mig! / Dittenovember 2, 2008 – 2:03 e m

Anita - Vilka helt ljuvliga bilder! Och vilken helt ljuvlig kattfröken. Dammvippan … vilket härligt namn. Hon är fantastiskt söt och hon gör sig fantastiskt bra på bild måste jag säga.

Jag har samma favoritbilder som Ditte … jag blir sååå glad när jag ser dom.

Ha en härlig vecka!

Kram Anitanovember 2, 2008 – 8:24 e m

Jörgen - Första bilden var ju så söt att det borde vara förbjudet :-)
Hon lyfter tassen och ser så bedjande ut ”snälla matte, bara lite…” :-)november 2, 2008 – 11:02 e m

MissyElliot - Vilken underbart söt liten kisse!
:-)november 3, 2008 – 7:06 f m

Camilla - Jättesöt katt och fina bilder, mvh Camilla.november 3, 2008 – 8:41 f m

polly - åååh. din lilla tise är ju bara sååå underbart söt!!november 3, 2008 – 12:43 e m

Malin H - Alltså… jag smälter!! :)

//Mnovember 5, 2008 – 1:41 e m

Kattis - Hon är verkligen den sötaste katt jag sett… :) Tur att hon städar rent hos dig! Jättefina bilder du tagit!november 5, 2008 – 10:28 e m

Anneli - Tack alla!! Jag har också undrat om det inte är liite förbjudet att vara såhär söt…och framför allt charmig! :O))

Kram på er allahop!november 6, 2008 – 12:09 f m

Susanne Andersson - Åh, så sööööt! :o) När jag bodde i Linköping så var det nära att det blev en rödmaskad birma vid ett tillfälle, men dåvarande sambon kom då plötsligt på att han var allergisk så det blev ingen utlovad julklapp för mig det året. När jag sedan gjorde slut med denna sambo så var det första jag gjorde att tinga en kattunge – en underbar röd-vit lejontiger till Maine Coon som heter Saffran och som nu har hunnit bli hela 6 år. För ett år sedan dök Jaspis upp, en liten röd-vit katthemsmisse, i våra liv också och jag vet inte vad jag skulle göra utan mina härliga missar! :o)

Krama dina katter från mig!november 6, 2008 – 10:51 f m

Heidi - Okej. Helt klart en favoritras det där, vita/ljusa katter mer mörka partier på de ”rätta” ställena! Har alltid varit svag för sådana.

Men självklart är svarta katter med en vit fläck på bröstet och en vit fläck mellan bakbenen finast. 😉

(Det där sista kände jag mig tvungen att skriva för mina katter som ser ut just så sitter här på soffan och glor på mig)november 7, 2008 – 12:10 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*