Idag är ingen vanlig dag….

Idag fyller mina kattungar två år!!!! Mina små älskade kisseungar är stora! Och världens mysigaste! Vi började dygnet med laxkalas och sedan har det varit deras födelsedygn varit helt som de önskat med allt! :O) På de två översta bilderna är Bellebus, S*Tazzeli:S Jezzibel, brunmaskad Helig birma. Hon är den goaste man kan tänka sig och mattes lilla skugga. Hon är med mig överallt hela tiden här hemma! Hon är mild, och go och gnällig! Fast det börjar avta!! Hon har väl insett att gnället inte hjälpt henne! ;O)

Nästkommande bilder är på Pillerill, S*Tazzeli:S Pinocciho, chokladmaskad Helig birma. Cirka 20 minuter yngre än Bellebus! Han är min stora chokladpralin. En mycket bestämd herre som har ett hjärta av guld men som inte förstår att han är stark, har sylvassa tänder och klor till vapen!

Om ni någon gång funderar på att köpa katt och tvekar mellan att köpa en eller två från samma kull så uppmuntrar jag er verkligen att skaffa syskon! De är så underbara tillsammans och har så mycket glädje av varandra!

GRATTIS mina ässklingar!! Jag är så glad att jag valde att behålla er båda två och att ni förgyller alla mina dagar!! Ett liv utan katt är inget liv!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Neha - Grattis på dina sötisar:)mars 30, 2013 – 7:32 e m

Adine - Åh, grattis till kissarna! <3mars 30, 2013 – 8:14 e m

Maria - Grattis till missarna! :)mars 30, 2013 – 8:44 e m

AKP Photography - Awww gratulerer så mye med dagen til de søte små 😀mars 31, 2013 – 1:24 e m

Fotograf Annie - Mysigt :)
Grattis till de båda i efterskott å tvåårsdagen :)april 2, 2013 – 10:41 f m

Emma - Men så söta! Och jättefina bilder :)april 2, 2013 – 4:13 e m

Madde - Va stora de blivit:D Grattis:Dapril 3, 2013 – 7:47 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*