Citronfyllda vårtecken!

Idag har jag varit ute och macrat vår för första gången i år! Såå härligt att gå i den soldränkta backen. Jag låg och macrade vackra stubbar klädda i ljuvlig mossa när jag helt plötsligt såg den gulaste citronfjäril fladdrande omkring en bit bort! Funderade en stund på hur jag skulle kunna jaga ifatt den och få den på bild men så såg jag att den var på väg mot mig. Bara sätta sig ner och vänta….så satte den sig och jag fick årets första fina fjärilsbild på en vacker Citronfjäril! Lyckan var gjord!

Måndagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Åke - Ojj så vackert! Jag kan förstå din lycka uti våren :) Rätt färg på fjärilen också :) Jag har tyvärr lite långt kvar tills våren är här, men jag får njuta och inspireras av dina fina bilder så länge. Bäckar har börjat tina fram, ska se om jag kan gå en liten bäckletning mot em. Plumsa i blöt snö får man ta ibland. Minst två veckor till har jag snö :(april 1, 2013 – 8:22 f m

Neha - Superfina bilder:Dapril 1, 2013 – 9:44 f m

Julia [Stil & Foto] - Oj vilken helt underbar bild på fjärilen :) duktig du är!

Vad använder du för objektiv när du ska komma så nära? :)april 1, 2013 – 10:00 f m

Kakan - Härliga vårtecken.
Ha det bra!
Kram Kakanapril 2, 2013 – 5:48 f m

Lotta - Du tar verkligen underbara bilder – jag njuter av dina vårtecken!!! Fjärilen är bara sååååå
Kram Lottaapril 2, 2013 – 6:37 f m

Mormor - Nesten en smule misunnelig :)
Her er det fortsatt sne og svært få vårtegn, Du serverte noen nydelige bilder :)
Ha en fin dag :)

http://www.starbear.no/mormor/2013/04/02/vartegn/april 2, 2013 – 6:53 f m

Madde - vilka vackra bilder:Dapril 3, 2013 – 7:48 f m

**Stumpan** - Absolut vackra foton från dig som vanligt. Kul att se ett så fint vårtecken som en fjäril.april 3, 2013 – 9:01 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*